Uncategorised

Prioriteret tid med uglet hår og jernhest

Pandemiens mange ansigter

Vi kører generelt rigtig hårdt på i det daglige og glemmer så at slappe ordentlig af i weekenderne, når muligheden endelig er til at lade op igen. Det er en stor fejl, at man ikke lader kroppen komme helt ned i gear og manges sind er bange for at gå glip af store nyheder eller lignende, hvis de ikke lige er på.

Corona har vist sine mange onde ansigter, men der har faktisk måske været noget godt i perioden med lockdown alligevel. Da hele landet blev tvunget til at blive hjemme og arbejde, hvis der var mulighed for det, der skete der noget for rigtig mange, som har givet dem et nyt syn på sagen.

Da vi pludselig kunne tillade os at trække stikket og gå med uglet hår fra morgen til aften

Mens dagene gik og folk fik mad leveret til døren, for at undgå at tage ned og handle, så tillod folk også at trække stikket lidt mere til den stressede hverdag. Badet blev hoppet over hver anden dag, og natbukserne blev nogle dage slet ikke skiftet ud med de rigtige og hvad vi kalder mere anstændige bukser.

Det har gjort os bevidste om, hvordan vi egentlig prioriterer vores energi og vi har i den grad fundet ud af at vi ikke er superhelte med uanede mængder af energi, efter at have været tvunget til at blive hjemme 24/7 med de resterende familiemedlemmer.

Men det har også været rart for rigtig mange, for endelig følte de at det blev accepteret at trække stikket til de ting man bør kunne klare, fordi naboen også klarer det.

Stadig mulighed for at få rørt sig og være social

Alt har pludselig fået lov til at foregå i et tempo, som har passet til det enkelte individ og ikke på gennemsnittet og der er om nogen ting blevet fokus på at komme ud i det fri og få rørt sig og få luft til hjernen, uden at være sammen med andre.

Odder Cykel Klub har ikke været påvirket af Corona pandemiens lockdown på samme måde som de caféer og restauranter der ligger i området omkring Skanderborg og Århus har været. I og med at man ikke har været i kontakt med andre end sin jernhest, har det fortsat været en rigtig god og social aktivitet for både børn og voksne.