Forårs ønsker

The wonders of masking tape

Hvor er det vildt alle de ting man kan lave med masking tape og jeg elsker det! Med sådan en simpel og billig ting og der er bare ingen grænser for hvad man kan bruge det til. Jeg har fundet en masse lækre idéer gennem Pinterest, hvor du bl.a. også kan følge alle mine boards og pins.

 photo maskingtape2_zps3313c63a.jpg

1. og 9. Har du nogle kedelige flasker eller vaser, hvorfor så ikke pynte dem med masking tape, du kan lave alle mulige former og faconer.

2. 8. og 10. Er din væg lidt kedelig og mangler et blikfang, så kan du lave alle mulige fede figure på væggen. Papegøjen er helt klart min farvorit.

3. Man kan selvfølgelig også bruge tapen på en kedelig hvid dør. Det gør døren lidt mere spændende og interessant.

4. Her har man tapet oven på en form for plade og min ide med det, ville være at lave nogle stykker af denne slags og så ramme dem ind og hænge op på væggen. Ville være ret flot, efter min mening.

5. Hvis du går og overvejer om du skal have nyt bord. Kunne du da lige prøve at “tape den til” lige som der er gjort her. Det kan give hele rummet nyt liv. Hvor holdbart det så er, er ikke lige til at sige, men man kan da prøve det.

6. Her har de tapet kanterne til på en “organiserings kasse” det giver virkelig en fed effekt. Kunne godt ske jeg skulle prøve det engang. Man kan jo købe ligende af disse kasser i Søstrene Grene.

7. En rigtig fed måde at lave rammer på til diverse billeder.

11. Lysene ser ret søde ud, med en ekstra lille detajle. Og til disse enkelte og neutrale lysestager er det rigtig flot.

Så var der lige en masse idéer, om hvad man kan bruge masking tape til og skal helt sikkert selv prøve at lave nogle af dem.

– Chalotte

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs ønsker