Nedture ved moderne indretning

Weekend inspiration til hjemmet

weekend inspiration2weekend inspiration weekend inspiration3

1//2//3//4//5//6

I dag starter jeg ud med at dele lidt forskelligt weekend inspiration til hjemmet med jer. Jeg elsker at sidde og kigge på flotte billeder på Pinterest, der er virkelig et hav af flotte billeder og masser af inspiration af hente. Så det kan klart anbefales. Så I forresten mit indlæg igår, om nedture ved moderne indretning? Det er ikke altid lige let at holde sig opdateret og følge trenden, læs i indlægget hvorfor. 🙂

Nu er det sidste weekend inden studie start, jeg starter på mandag. Det bliver hårdt men i den grad også spændende. Men jeg må nok indrømme at jeg godt kunne bruge en eller to uger mere inden det skete. Men kan man ikke altid det? Lige meget hvad så glæder jeg mig, og det bliver også dejlig at få en normal hverdag igen. Prøv og tænk om 1,5 år, så er jeg færdig uddannet! Det er for vildt, og jeg glæder mig rigtig meget. Er der nogle af jer som også skal igang med skolen igen? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nedture ved moderne indretning