Vi kan ikke få nok - disse 8 planter skal vi eje i 2017

I vores spisestue – det perfekte spisebord

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Noget af det jeg nyder at vise jer her på bloggen, er billeder fra vores eget hjem. Især nu efter vi er flyttet i vores eget hus. Dette har helt sikkert også noget at gøre med det jeg snakkede om for et par uger siden i dette indlæg, at nu føles det faktisk som et rigtig hjem hvor jeg er super glad og tilfreds.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Moodings og indeholder affiliate links

spisestueEn af de ting vi helt fra starten af vidste vi skulle have købt var et spisebord, og heldigvis er vi i den situation, at en af vores kammerater er vildt dygtig til at lave nogle flotte plankeborde. Så ham fik vi til at lave vores efter vores egne behov og det blev rigtig godt. Dertil har jeg i samarbejde med Moodings, lavet en aftale med de flotte loop stand ben fra HAY.

Alt i alt er jeg super glad for resultatet. Derudover kan vi sætte tillægsplader på når vi får gæster, så vi har plads til alle. Hvad mere er der behov for? Når jo lige nogle andre stole, så er vores spisestue ellers ved at være perfekt.

Læs også: Personlige plakater og lidt fra vores stue

spisebordstuendet perfekte spisebordstilleben

Læs også: Den smukkeste grønne væg i vores stue

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Hvor er det blevet flot og lyst og åbent:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker spisestue. Hvilke andre spisestole drømmer du om? Jeg har lige lagt billeder op fra min stue på min blog, som kan tjekkes ud her, hvis det skulle have interesse: http://www.borellasblog.dk/min-stue-paa-frederiksberg/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Sofie. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et miks af en masse lækre stole, som Y-stolen, 7’eren, gubis beetle, Inbetween chair og mange andre. Men det er Mads ikke lige på. Så pt. ligger vi på Gubi (mig) eller Eames (Mads). Men igen nogle dyre valg, hvor Mads nok gerne ville have noget lidt billigere.
   Og super fin stue du har 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Hvad hedder planten du har stående på bordet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kan ikke få nok - disse 8 planter skal vi eje i 2017