DIY lav din egen simple og pæne tavle

Vores hus med den skønneste have

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hold da op hvor er der meget at se til lige for tiden. Vi overtog huset i fredags og siden da har vi hver dag lavet en masse i huset. Der er altid lige lidt mere der skal gøres end man først lige tror, så vi har smøget arbejdstøjet op og har eller knoklet derudad. Ikke nok med at vi har travlt med huset, så har jeg også vildt travlt med mit BA projekt, som jeg skal aflevere om en måned og hvor jeg i går skulle aflevere en masse materiale til den virksomhed jeg indretter butik for. Så jeg har været maks presset den sidste uges tid.

Indlægget er sponsoreret

Vores hus med den skønneste haveJeg har jo selvfølgelig fået taget lidt billeder. Der skal jo være nogle til når alle vores projekter er færdige, så du kan se før og efter billeder. Så derfor tænkte jeg at jeg ville vise dig nogle i dag, dog mest fra vores vildt skønne have.

Jeg glæder mig så meget til at kunne gå og bruge en masse tid i haven. Specielt til foråret når jeg kan lave bede og plante blomster. Men også nu her i de lidt mere kolde efterårs timer. Det handler jo i bund og grund bare om god påklædning. Engelbert-Strauss har noget rigtig lækkert arbejdstøj, hvor jeg så er sikker på jeg kan holde varmen. Har forelsket mig lidt i denne fleecejakke, som ville være perfekt at bruge når jeg skal arbejde i haven.

Jeg har i næsten lige så lang tid, som vi har boet i denne lejlighed (2,5 år) ønsket mig at komme ned til jorden og få en have. Og nu er det endelig sket! Det er simpelthen så dejligt.En have med det hele Dertil har vi til foråret planer om at give terrassen og alt træværk en tur med en gang olie. Så det både bliver pænere og kan holde sig lidt længere.

På lørdag flytter vi ind, og der er stadig nok at se til i huset, så vi er lidt presset. Men jeg glæder mig og det er altså også lidt hyggeligt at male og reparere diverse, når det er ens eget hus. Der kommer selvfølgelig flere billeder i fremtiden.

udendørs projekterhaveNu tror jeg at jeg vil tage ned i huset og få malet en fin grå væg færdig! Det bliver simpelthen så godt. Jeg glæder mig virkelig meget til at vise jer det hele.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Stort tillykke med huset!
  og sikke en skøn have, hvor dejligt med et lille bassin, bliver da fantastisk til sommer 🙂

  Ha’ en god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak for det Nadia 🙂 Ja det er super hyggeligt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY lav din egen simple og pæne tavle