Stor plakat guide - Find den perfekte plakat

VIND Spring Scissor fra Nomess CPH på Instagram

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration. 

Give away

Det er efterhånden ved at være længe siden, jeg har afholdt en give away og så endda på Instagram, det tror jeg faktisk aldrig jeg har gjort. Så derfor tænkte jeg at det nu var tid til at forkæle jer lidt igen. Jeg har teamet op med Nomess Copenhagen, som laver nogle virkelig smukke produkter.

Jeg fortalte jer i dette indlæg, at jeg havde kastet min kærlighed, på deres nye spring scissors. Den kærlighed lever stærkt endnu og derfor var de det oplagte valg til en give away. Så jeg håber I er lige så vilde med dem som jeg er.

Deltag lige her.

Nomess copenhagenSpring scissorSaksene kommer i butikkerne i løbet af denne uge, så er du ikke så heldig at vinde den ene af saksene på billedet her, kan du snart købe dem i butikkerne.

Men som sagt så kan du deltage i konkurrencen om en af disse fine sakse på min Instagram lige her – eller finde min profil på Instagram – @chalottekruse

Du kan deltage indtil mandag d. 9 november.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor plakat guide - Find den perfekte plakat