Design to love - Le Sac en Papier

Vind fribilletter til Outlet-Messen i Herning

Går næsten lige fra en konkurrence til en anden. Jer fra Herning kender nok til Outlet-Messen. Men I andre skal da også lige høre lidt om den. Til messen er der både masser tøj, sports tøj og en masse skønne bolig ting, og så koster tingene ikke særlig meget.

Jeg har så været så heldig at udlodde nogle fribilletter til jer, og denne gang er der faktisk 3 heldige vindere. 2 her på bloggen og 1 på min Instagram profil. Det vil sige at jeg udlodder 6 billetter i alt, altså 2 til hver, så I kan følges med en ven.

tildkblog

Udstillere til messen

Bolig – Ferm Living, Appilicata, Stelton

Tøj og accessories – Cadovius&Co, Message, Pilgrim, Second Female

Og mange andre mærker

Ã…bningstider:

Lørdag 25. oktober 2014 kl. 10.00 – 17.00

Søndag 26. oktober 2014 kl. 10.00 – 16.00

Skærmbillede 2014-10-01 kl. 13.18.49

Så mangler du ting til boligen eller nyt tøj, så deltag her.

For at deltage skal du:

– Følge mig på Facebook og eller Bloglovin. Gør du allerede det ene sted følg venligst det andet sted.

– Skrive en kommentar om hvorfor du godt kunne bruge et par fribilletter.

 

(Husk nu at gøre som der står, ellers deltager i ikke. Jeg kan jo se om I følger mig eller ej 🙂 )

På bloggen kan du som sagt vinde 2 billetter og her er der 2 personer som vinder. På Instagram finder jeg en seperat vinder og der skal du gå ind på min Instagram for at deltage. Mere om den konkurrence på Instagram.

Skærmbillede 2014-10-01 kl. 13.18.18

Held og lykke jeg finder en vinder d. 16 oktober.

 

15 kommentarer

 • Elizabeth Pekala

  I would love to win a couple tickets to the Outlet Fair! I am here for a few months visiting my daughter, who attends TEKO. We would love to come and see the Outlet Fair, which I’ve heard so many great things about.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judy

  Hi! I am an exchange student at TEKO and followed your post from facebook. Google translate helped me to understand about this amazing opportunity. I am in purchasing and my friend is in retail design and we would love to see some danish design fair! Would benefit our study trip here so much! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg og min veninde ville være glade for at vinde 2 fribilletter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Det ville være fedt med en tøsetur til outlet messen og at spare på billetten, de penge kan bruges på et godt fund måske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det vil jeg gerne prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster Lis:-))

  Hej Charlotte:-)..Jeg vil gerne vinde de 2 billetter til Messe i Herning:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!! Det ville da være en dejlig ting at vinde!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville så ufattelig gerne vinde billeterne, da min mor og jeg allerede har aftalt at lave en lille mor-datter-tur, men det ville da være så dejligt, hvis man nu kunne spare de penge på billeterne og istedet måske finde et godt fund, eller gå på café sammen bagefter og så have lidt mere alenetid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie P

  Min søster og jeg ville elske at tage denne tur sammen. Vi ser nemlig ikke hinanden så tit mere, da hun bor i Odense og jeg er i Aalborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vi trænger til lidt nyt og lækkert herhjemme og så ville det jo være helt perfekt at komme ned til messen og finde en masse gode ting 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Stoldt

  Det ville være fedt at få fribilletter så jeg kan finde nogle nye lækre ting når jeg starter prjekt room makeover.

  //Christina Stoldt
  christinabstoldt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Følger dig allerede begge steder 🙂

  Har et soveværelse der godt kunne trænge til lidt nyt, men med en nyfødt datter, bliver pengene prioriteret anderledes. Så det ville være rigtig fedt at kunne gøre nogle gode kup derude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  jeg vil rigtig gerne vinde så vintergarderoben til datteren kan blive opdateret og meget mere:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vil vildt gerne vinde, så jeg kan spare de penge på at komme ind og evt. bruge dem derinde i stedet for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Det ville da være helt fantastisk at vinde to billetter, så jeg kan forkæle min søster, der netop er flyttet i ny lejlighed og sagtens kan bruge inspiration til boligindretningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design to love - Le Sac en Papier