Lækre pandekager og en weekend følelse

Vild med velour

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Ja okay, trenden er slet ikke ny, men synes nu alligevel at den fortjener lidt omtale her på bloggen. Jeg er virkelig vild med velour og synes det gør det så godt i bolig indretningen. Derfor har jeg fundet lidt inspiration og nogle af mine favorit produkter, hvor trenden bliver vist så fint.

Specielt sofaer i velour stof er for flotte. Se bare velour sofaerne forneden. De måtte gerne blive mine, måske bare en enkelt af dem.

velourConvoy//Gravity home blog

vild med velourGubi stol//Gubi fodskammel//Semi Basic pude//&tradition sofa//Normann Copenhagen puf – Grøn sofa billede lånt fra Interior break.

Før denne trend kom til verdenen, i denne omgang i hvert fald, fik jeg altid kuldegysninger når jeg tænkte på velour. Det er der sgu ikke meget flot ved, var min tanke. Specielt i mode verdenen kunne jeg næsten kaste op ved synet, og nok også fordi man har siddet til så mange fester, hvor der er brugt en nervøs velour som dug.

Men velour har alligevel formået at snige sig ind på mig, det ser jo bare super godt ud i indretningen. Måske ikke lige hvor alle møbler med tekstiler er i velour, men en enkelt sofa, nogle puder eller et sæt spisebordsstole gør det godt.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre pandekager og en weekend følelse