Afstemning: Hjælp mig med et nyt navn til bloggen

Velkommen til min nye blog

Hold da op hvor jeg har glædet mig til, at fortælle jer alt det der er sket i løbet af de sidste par uger. Jeg har virkelig savnet at blogge og nu kan jeg endelig komme igang igen.

Jeg har som sagt skiftet navn fra Little ms. Ladybug til Living by CKK. Jeg synes at bloggen trængte til et lidt mere professionelt navn og ikke så sødt og tuttenuttet. Jeg har i længere tid været lidt træt af bloggens navn, og da jeg fik muligheden for at komme over til Bloggers Delight som premium blogger, valgte jeg at det skulle være nu. Så tusind tak for jeres hjælp til at vælge et nyt navn. <3

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 14.15.58

Som sagt fik jeg muligheden for at blive premium blogger hos Bloggers Delight og det er jeg super glad for og jeg glæder mig vildt meget til at blogger her fra fremover. Det betyder godt nok, at der vil komme nogle reklamer på bloggen, men jeg håber at I vil kunne se igennem fingre med det og stadig følge med for min skyld.

Udover det håber jeg selvfølgelig også at der kommer nye følgere til bloggen, og til jer varmt velkommen. Jeg håber I synes at bloggen er interessant og vil følge med fremover. Og så har jeg planlagt en rigtig fin og hyggelig julekalender til bloggen, med nogle give aways, diys, print selv og masser af inspiration til julen. Så følg endelig med.

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 14.18.02

Som I kan se på min header, har jeg givet den en lille mustage på, for at støtte op om et godt formål. Og mon ikke der kommer en lille nissehue eller to på jul 😉

Til sidst vil jeg bare sige, tusind tak til alle jer der har fulgt bloggen, skrevet kommentar og liket mine indlæg. Det er jeg super taknemlig for. Jeg håber I vil blive ved med at støtte mig og følge alle mine spændende indlæg (synes jeg i hvert fald selv) om indretning og meget mere. 🙂

Follow on BLOGLOVIN – Like on FACEBOOK

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afstemning: Hjælp mig med et nyt navn til bloggen