Rabat på String Furniture

Urban living – planter, farver og liv

urban living farver køkken planter detaljer kontraster spisestue bolig inspiration stue soveværelse kjoler altanElsa Billgren

Det her hjem er godt nok noget for sig. Planter overalt, farver overalt, liv overalt, det er da vist det man kan kalde urban living. Det er virkelig et inspirerende hjem og et hjem, hvor jeg kan finde mange elementer, som jeg gerne så i indretningen her hjemme. Hjemmet er fyldt med masser af skønne vintage sager og så er katten da lige med til at skabe prikken over i’et.

Jeg er vild med det smukke orange køleskab, at stolene ikke er ens og selvfølgelig alle planterne, specielt det store træ som ses på første billede, jeg synes det ligner et figentræ. Hvad siger I til hjemmet?

Hvis du kunne lide dette hjem, så tag et smut forbi nogle af disse smukke hjem også: Mit drømme soveværelseEt elegant hjem i betonMøbeldesignerens hjemLotta Agatons tidligere hjemEn lækker studiebolig eller tag et kig i kategorien Bolig inspiration.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på String Furniture