Indretning med skråvægge (repost)

Planter i indretningen – Urban Jungle Bloggers

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

urban jungleurban jungle bloggerurban jungle bloggers 1//2//3//4//5//6

Er du ligesom mig vild med planter, botanik og plante kunst, så kan du snildt tage et smut forbi siden Urban Jungle Bloggers. Urban Jungle Bloggers er et netværk for bloggere, der har en stor passion for planter og som bruger planter på mange forskellige måder i indretningen. Man kan få rigtig mange gode ideer, til hvad man kan bruge planter til og hvordan de kan mikses.

Der er både danske, tyske, engelske og mange flere nationaliteter, som er en del at netværket. Dette betyder også at stilen varriere en del, så der er noget for enhver smag.
På instagram kan man også finde et hav af inspiration under #urbanjunglebloggers, her er det både bloggere der er en del af netværket, som deler deres billeder og så er det  personer, som er vilde med planter. Jeg bruger det selv en del til min egne billeder og så nyder jeg at kigge dette # igennem, for at se om der skulle gemme sig nogle spændende profiler.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning med skråvægge (repost)