Nye sager og et tip

Uden for bloggen

I dag får de fleste påskeferie og det er jo bare skønt. Jeg fik det allerede i tirsdags og jeg nyder det virkelig! I dag vil jeg gerne fortælle jer lidt om, hvad min påskeferie går med og egentligt også hvad jeg bruger tid på, når jeg ikke er i skole, på arbejde eller blogger.

Dem som kender mig ved det godt i forvejen, men jer som følger med her på bloggen og ikke kender mig personligt gør ikke. Så derfor synes jeg at jeg ville dele det med jer. Både fordi det er noget, som jeg virkelig går meget op i, men også fordi at jeg vil vise jer lidt mere af mig selv.

mitliv

Jeg går virkelig meget op i træning, både styrketræning og løb. Jeg er i fitness stort set hver dag og har det rigtig træls med det, hvis jeg ikke har tid til det. Jeg elsker det! Det er faktisk der, hvor jeg føler at jeg kan nyde livet. Og det bedste af det hele er, når jeg bare har givet den gast og jeg så dagen efter er øm i hele kroppen. Det er fantastisk! Så ved man at man har gjort noget godt for kroppen.

Jeg har trænet i over 3 år nu og det begyndte at blive mere seriøst, da jeg meldte mig ind i Militæret for ca 2-2,5 år siden. Og siden er jeg bare blevet ved og løber nu hurtigere og tager en del flere kilo i både, squat, dødløft, bænkpress og alle de andre øvelser. Det er bare for fedt.

Dette indlæg kommer nok også lidt af at jeg har fået nyt arbejde i Sportmaster i Herning gågade, og det glæder jeg mig bare sindsygt til! Det bliver så fedt at prøve noget helt nyt. (I forhold til produktkategorien)

Jeg har lige netop også købt den ældre udgave af Low Carb High Fat og hold da op nogle lækre opskrifter, har lavet et par stykker og de smager bare fantastisk. Så kan klart anbefale den.

Jeg håber I kunne lide mit lidt anderledes indlæg i dag, som slet ikke handler om indretning. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vide hvad I går op i ud over indretning? 🙂

Ha en fantastisk påskeferie og vi ses forhåbentligt på bloggen, selvom I har ferie 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sager og et tip