Instagram lately

Tjen penge på dine brugte ting – guide her skal du sælge

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Efterhånden som tiden går, får man også samlet sig en masse ting ind, som man ikke rigtig bruger mere. Jeg sælger ofte ud af mine brugte ting, både fordi vi ikke har plads til dem alle her i lejligheden, men også fordi så kan jeg “tjene” lidt ekstra penge og enten spare pengene op eller købe nye lækre ting.

Med denne baggrund har jeg i dag fundet de online steder, som jeg synes er de bedste steder at sælge sine ting/købe nye ting på.

Facebook – der findes et hav af Facebook grupper hvor man kan sælge sine ting. Jeg er bl.a. medlem af ting til salg i Herning, ting til salg i midtjylland, ting til salg i Vildbjerg osv.  Her kan du sælge alt og det er også her jeg oplever at det går hurtigst. Jeg har næsten altid solgt de ting jeg lægger op samme dag. Det er også muligt at få køberne til at byde på sine ting, så man får den bedst mulige pris.

Instagram – Instagram er nok mest kendt som et inspirations univers, men her kan du også sagtens sælge dine ting. Opret en ny bruger, så du ikke spammer dine følgere med de ting du sælger, så det ender med de ikke vil følge dig mere. Men giv dem i stedet en opfordring til at smutte ind på din salgs profil. Når du sælger ting på Instagram er det vigtigt at bruge hashtags ellers er der ikke særlig mange som finder dine ting. Det kunne være hashtags som #sælges #secondhand #tilsalg #dba #tingtilsalg, hashtag også altid det mærke som du sælger, da personer som er interesseret i mærket, så kan opdage det.

DBA – Alle kender nok den blå avis, man skal næsten være blind, hvis man ikke har opdaget den. Her kan du sælge alt – lige fra køkkenredskaber til campingvogne. Så der er ingen undskyldning. Det går også forholdsvis hurtigt på dba, med at få sine ting solgt. Her kan du også nogle gange få en lidt højere pris for dine ting, end på eks. Instagram.

Everclassic – Er en super lækker og overskuelig salgsportal af interiør som har en historie eller har en hvis værdi. Her er det ofte klassisk design, som bliver solgt her. Dog kan du også sagtens sælge andre ting, som du mener har lidt værdi. Her sikre du dig, at du ikke bliver “taget ved næsen” af køberne, da køberne er villige til at betale prisen, da de ved at tingene er noget værd. Du skal selvfølgelig heller ikke sætte en overpris, man skal jo også være realistisk.

Lauritz – Lauritz lever lidt efter samme forretnings model som Everclassic. Her er det også interiør som er noget værd der bliver solgt. Dog kommer tingene på auktion, så du er ikke selv helt herre over hvem dine ting bliver solgt til og hvad salgs prisen kommer til at være. Dog kan man selvfølgelig sætte en mindste pris. Jeg har aldrig selv brugt Lauritz, men af hvad jeg kan forstå, på de spændende tv programmer “Fantastiske Fund”, så skal man som  sælger betale lidt til Lauritz for at få sine ting solgt. Pris niveauet er så også noget højere end på DBA, ved de fleste ting.

Trendsales – Har du en masse tøj er det her du skal sælge. Mærkevarer bliver især solgt i denne portal. Du kan sælge alt hvad du har lyst til, men det er helt klart tøj eller mindre ting, som fungere bedst. Da man ofte sender tingene til køberen. Du skal betale et meget lille procent beløb til Trendsales, men her kan du så selv styre din salgs pris og hvem det bliver solgt til. Derudover er siden overskuelig, godt besøgt og så kan du let dele dine ting op i kategorier. Som almindelig medlem kan du sælge 5 ting, ad gangen, og hvert år på din fødselsdag får du 14 dages VIP medlemsskab, her kan du sætte så mange ting til salg som du vil. Ellers koster det lidt at være VIP.

Tictail – Er en gratis salgsportal, hvor du får din egen shop. Du kan se min shop lige her. Her kan du stille tingene pænt op, så det ser mere indbydende ud, og så har du et overblik over hvad du har af ting der skal sælges. Her kan du opsætte en paypal konto, så køberne kan købe tingene direkte, ligesom en almindelig webshop, og derefter får sælger så besked om at tingen er solgt og hvor den skal sendes til. Dog har jeg ikke lige haft overskud til at sætte mig ind i, hvordan man gør det. Så jeg ber bare folk om at sende mig en mail, hvis der er noget de vil købe.

Jeg håber det har givet dig et overblik, over hvor du kunne tænke dig at sælge dine ting. Det er super let og der er jo ingen grund til, at tingene bare flyder i skabe eller er gemt væk. Så kan man lige så godt sælge det og bruge pengene på noget nyt. 😉

til salgNogle af de ting jeg har til salg lige pt. Se dem alle her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Allan Stenn

  Hej Charlotte.Hvordan ligger man salgsbilleder ind.?? Er ny i det her.)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Allan
   Det kommer helt an på hvilket medie du anvender til at sælge dine ting. 🙂
   Men hvis du går ind på de links jeg har skrevet i teksten, skulle det være til at finde ud af, når du opretter en annonce. Der plejer de være gode til at guide dig igennem det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Schou-Hansen

  Hej Charlotte
  Du skriver, at Tictail er gratis. Efter hvad jeg kan se, tager de 10% i kommission af salget. Er det rigtig forstået.
  På forhånd tak.
  Vh Henriette Schou-Hansen ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Henriette

   Det var det i hvert fald da jeg lavede min tictail i sin tid. Jeg ved godt ikke om den stadig er det, så det kan jeg ikke rigtig svare dig på.
   Men det kan du sagtens have ret i. jeg bruger ikke rigtig min mere. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej… Tictail startede som gratis, men har indført kommission på 15 %, sant gebyr på 5 kr (for hvert salg) og til tider trækker de 10 %I moms også… Så hvis man eksempelvis sælger noget til 330 kr, ender man op med at få 230 kr.. Og dem får man udbetalt af Tictail 14 dage efter salg… Så gratis det er de i hvert fald ikke.. Faktisk de dyreste af dem jeg har prøvet.. Desværre når først man har sat en masse annoncer op, melder man sig. Ikke bare “ud”… Og hvis man ikke acceptere ændringer de indfører, kan man ikke bruge sin webbshop..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Heidi

   Måske du lige skulle lægge mærke til at indlægget er ret gammelt. Da jeg skrev indlægget var det gratis…..

   Jeg bruger ikke bloggen mere derfor ret irrelevant.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately