Endelig fædig - eksamens opgave

Tips til indretning der ikke koster en klejne

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hvis du er træt af indretningen i dit hjem og ikke har så mange penge at gøre med, kan du sagtens skabe et nyt look, uden at skulle ud og købe nye sager til hjemmet. Det hele handler egentligt om, at se nye muligheder og bruge det man har. Jeg har lavet to eksempler, hvor jeg kun har brugt ting, jeg i forvejen havde, til at skabe et nyt og bedre look. I dette indlæg får du nogle tips til indretning i dit hjem, uden at bruge penge på nye sager til hjemmet.

HYGGE HJØRNE

Tips til indretning der ikke koster en klejne

Hygge hjørne før og efter

Som du kan se på billedet, har jeg fjernet den ene stol og lysestagen på væggen, derefter har jeg flyttet gyngestolen og hængt nogle plakater op. Personligt er jeg meget mere tilfreds med looket efter, end jeg var før. Jeg synes at rummet virker meget varmere nu, og mere hjemligt. Dertil har jeg sat min ene monstera deliciosa plante hen ved siden af bordet.

Tips:
– Fjerne nogle ting og tilføj andre ting, som har stået andre steder.
– Sæt tingene anderledes en før.
– Hæng noget på væggen, det giver en mere hjemlig følelse, og der bliver skabt blikfang i rummet.
– Skal der lidt nyt til er planter en rigtig god og billig løsning. Planter er også med til at skabe liv og glæde i rummet.

VINDUESKARM

Vindueskarm

Jeg bliver ofte træt af min vindueskarm, hvilket betyder at der bliver rykket rundt. Efter tingene er sat nye steder og karmen har fået et nyt look, opnår jeg en følelse af tilfredshed. Det er en fryd for øjet når der sker forandringer i hjemmet. Jeg elsker det! Selvom jeg kun er 22 år og studerende, har jeg efterhånden skrabet en del interiør sammen. Det giver selvfølgelig lidt flere muligheder, når der skal udformes et nyt look. Men altså det er kun fantasien, som sætter grænser.

Når jeg skal style karmen på en ny måde, plejer jeg at fjerne alt fra karmen, samle det på et bord, og så finde andre ting, som også kunne være pæne på vindueskarmen. Herefter, er det bare at placere tingene. Prøv endelig flere forskellige placeringer, og træd så lidt væk, så du kan se tingene på afstand. Ryk lidt rundt igen, hvis det ikke var helt optimalt.

Tips:
– Fjern alt fra det sted du gerne vil style.
– Sæt alle tingene på et bord og find gerne andre ting, der kunne passe ind.
– Opdag nye muligheder og afprøv flere forskellige placeringer.
– Træd væk for at få et overblik over din styling.

Det var to eksempler, hvor jeg selv har lavet om i hjemmet, uden at bruge en eneste krone på det. Så hvis du er træt af indretningen i dit hjem, så er det bare at se nye muligheder, sætte tingene på en ny måde og finde frem fra gemmeren. Du kan evt. også tage et smut i genbrug, der kan man nogle gange finde skatte eller købe nogle planter. Jeg håber du kan bruge mit råd til noget. D.et har i hvert fald gjort underværker her hjemme.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig fædig - eksamens opgave