Sommer musthaves til boligen

TIP: udsalg hos Normann Copenhagen spar 50%

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hvis du ikke allerede har opdaget det, vil jeg give dig et lille tip om at Normann Copenhagen holder udsalg i deres flagship store, hvor du kan spare hele 50 %. Det gør de fordi hele butikken skal laves om til en ny og forhåbenligt endnu flottere flagship store.

Udsalg hos Normann Copenhagen

Jeg var selv et smut forbi i går hvor det startede og fik købt en smule. Hvis det ikke var fordi jeg havde brugt alt alt for mange penge på regninger, forsikring, overlevelse i Kbh og en smule hygge, så havde jeg helt sikkert købt mere. Men i hvert fald så er jeg ret glad for de ting jeg fik skrabet sammen. Ville dog gerne lige have haft en bordskåner mere, men den må jeg jo bare ønske mig.

The Kinfolk Table er en bog jeg længe har villet eje, så da jeg så den i butikken måtte den med hjem. Den er virkelig fin og så inspirerende at kigge i. Jeg har allerede planlagt en placering af den der hjemme i Herning.

Udsalget fortsætter indtil de ikke har mere i butikken og der var rigtigt meget i går. Så hvis du gerne vil gøre nogle gode køb, så tag da lige et smut forbi den smukke butik her i København.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer musthaves til boligen