8 super fine og nemme DIYs til boligen

Tip: spar 20 % på Noblesse whisky og longdrink glas

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

tilbud nachtmann noblesse

Nachtmanns Noblesse krystal whisky glasLongdrink glas

Jeg har før delt smukke whisky glas med jer her på bloggen, og dem var I ret glade for. Så da jeg så de var på tilbud, tænkte jeg at jeg straks måtte dele det med jer. Det er både whisky glassene og longdrink glassene der er på tilbud.

Vi har dem selv her hjemme, som I kan se på billedet, og de bliver ikke kun anvendt til whisky. De er bare så smukke at jeg bruger dem til alt hvad jeg kan komme i nærheden af, når der skal ske lidt mere end en almindelig hverdag. Så de kan klart anbefales.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 super fine og nemme DIYs til boligen