Del dine budskaber med en bogstavstavle

Tanker om at blive selvstændig

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I disse tider støder man på den ene succesfulde historie om at være selvstændig efter den anden. Det kan godt få tankerne til at rumstere, det og så at jeg har en drøm/forventning om at blive det på et tidspunkt, forholdsvis langt ude i fremtiden.

Som sagt er jeg jo ledig nu, efter at være blevet færdig med min uddannelse. Og lige nu går jeg og venter svar fra et par jobs, som jeg virkelig gerne vil have. For selvom jeg ved, at jeg på et tidpunkt vil være selvstændig, så vil jeg også gerne starte med et fast job, hvor jeg kan få en masse erfaring.

selvstændig Som retail designer/interiør stylist, så hænger disse jobs ikke lige på træerne. Der har så dog været mere at søge lige for tiden, end jeg egentligt havde regnet med. Så det er jo ret positivt, men mon ikke der er en del om buddet også.

Når man går som ledig, og er færdig med sin uddannelse, får man, eller det gør jeg i hvert fald, tit spørgsmålet: hvad skal der så ske nu? Ja hvis jeg dog bare vidste det, for som jobsøgende er det jo ikke helt til at vide hvor man havner henne. Jeg går stærkt ind i kampen for at få et job og gør hvad jeg kan. Men hvis jeg nu får at vide, fra dem jeg venter svar fra, 7-9-13, at jobbet ikke bliver mit. Så har jeg efterhånden også besluttet mig for, at starte min virksomhed op og så komme i gang med den, imens jeg alligevel går her hjemme. For ikke at have noget at lave, får mig til at føle mig lidt ved siden af mig selv. Og dertil kan man få supplerende dagpenge, så kontoen det første stykke tid ikke er helt på bundlinjen.

Dertil vil jeg stadig søge jobs og forhåbentligt finde drømmejobbet, så voksenlivet for alvor kan blive skudt i gang. Friske blomsterHvad skal jeg så lave som selvstændig?
Jo det skal såmænd være en god blanding af alt det jeg elsker, men primært som interiør stylist. Hertil vil jeg også arbejde med kommercielle rum, som retail designer og som blogger, hvor jeg efterhånden er ved at have skabt en del erfaringer og kendskab indenfor brancen. Ydermere vil jeg gerne fortsætte med at arbejde som freelance skribent hos Houzz og gerne skaffe lidt flere jobs som disse. Måske i magasiner og lignende.

Så det bliver en god pærevælling af alt det jeg synes der er sjovt og fedt at lave. Og som jeg sidder her nu og fortæller jer om mine fremtidsplaner, så kan jeg da også tydeligt mærke sommerfuglene i maven og får lyst til at starte med det samme. Men alligevel vil jeg holde mig til planen, da det er nogle ret så fede jobs jeg venter svar fra. Så kryds fingre for mig. Jeg krydser i hvert fald alt hvad jeg har.

Har du en drøm om at være selvstændig eller et drømmejob i kikkerten?

Når ja forresten, så fandt jeg disse smukke tulipaner i Bilka i går til 5 kr. pr. bundt! Billigt! Så der røg lige to bundter med hjem, for det kan man da virkelig ikke sige nej til.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

10 kommentarer

 • Jeg står i præcis samme situation med hensyn til at gå og være ledig og drømme om at blive selvstændig 🙂 Vil dog ligesom dig også gerne starte med et fast job og skrabe en masse erfaring sammen først. Krydser fingre for os begge!
  // http://www.metowefashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder da bare så fornuftigt 🙂 Tak og ja en masse held og lykke til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg drømmer også om på sigt at blive selvstændig. Tanken om at nogen skulle betale mig penge for det, jeg kan, føles dog sommetider fuldstændig skør – måske fordi troen på mig selv og mine evner ikke helt er der endnu.

  Jeg er forresten færdiguddannet til juni, så snart er jeg også ledig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja kender det godt. Men man kan hvad man vil og selvfølgelig skal man tro på sig selv. Men så har du jo også lidt tid til at “blive klar” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg er selv selvstændig og jeg vil sige, følg din drøm det er virkelig fedt at kunne leve af det man føler, man er god til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Mange tak Helena. Det vil jeg helt sikkert også gøre på et tidspunkt. Men om det skal være lige nu, ved jeg stadig ikke. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder altså spændende med dine selvstændige planer. Vi krydser fingre for du får et job snart, så du kan prøve jobbet af og få lidt erfaring, og hvis ikke, så hop ud i det. Du kan kun lærer af det. Glæder mig til at hører hvad der sker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er lige præcis mine tanker også og tusind tak Nadia. Og I skal nok få noget at vide, om det så er det ene eller det andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spændende Uanset hvilken vej det går, så krydser jeg fingrene for dig og dine drømme 😀

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del dine budskaber med en bogstavstavle