OVERLEVELSES GUIDE: undgå gule og sorte blade på dine planter

Tag med på besøg på Formland

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I torsdags startede Formland messen, som går af stablen to gange om året. Jeg har efterhånden deltaget en del gange og synes det er super fedt at se nyheder og besøge nogle af alle de brands som deltager. I år har jeg gjort noget nyt, noget som jeg har overvejet i noget tid og tænkte jeg ville prøve kræfter med. Jeg har nemlig filmet messen (og mig selv), så du kan komme med på besøg.

Det er lidt grænseoverskridende at skulle filme sig selv, når jeg er vant til at kunne gemme mig bag en skærm. Men man skal også turde prøve noget nyt og så er det også ret vigtigt at fornye sig selv, så håber jeg bare at I vil synes om det, og måske har lyst til følge med i flere videoer. FormlandSå jeg håber du har lyst til at tage med på tur til Formland og se min video. Det viste sig faktisk at være sjovere at filme, end jeg lige havde regnet med. Jeg havde egentligt regnet med at udgive dette indlæg i går, men videoen skulle selvfølgelig være besværlig så det er først nu det lykkes. Og så har den selvfølgelig lige fjernet de sidste 10 sek. af filmen, så håber du kan bære over med mig.

I skal da heller ikke snydes for en masse billeder fra Formland og se hvilke tendenser og trends foråret og sommeren kommer til at byde på.

I år var der rigtig mange spændende nyheder og brands, også nogle af dem som ikke plejede at være med, hvilket var rigtig fedt, så det ikke altid er præcis de samme brands man støder på. Derudover synes jeg det er rigtig fedt med ONE konceptet, som er for de nyere og knap så etablerede brands. Her ser man ofte nogle helt andre produkter, end det vi er vant til at se. De har tænkt ud af boksen og gjort deres for at komme ind på markedet, uden at ligne en masse andre.

Læs også: Disse trends vil præge 2017

Første stop på turen var HAY, som efter ikke at have deltaget et par gange, igen er at finde på messen. Ikke den største stand, men en rigtig fin stand med en masse produkter fra deres Mini market, hvor det faktisk var muligt at købe noget med hjem. Da det jo er en et retail marked, hvor butikker laver bestillinger og aftaler med de forskellige brands, er det sjælendt at man selv kan købe noget med hjem.

DaybedDenne daybed er jeg ret forelsket i, den hedder Unap af Surkl. Designeren bag hedder Katrine Bjørn og studere på Via Design. Virkelig smukt design.

Planteplaneter– Planteplanter og galaxy globe af Kaja Skytte –

Læs også: 5 sorte køkkener – tør du gå med på trenden

GingerbarTrendsEn af de ting som altid er super spændende at se, er de her trend områder. Dette er gingerbaren, hvor man kunne købe mad, slappe af og arbejde. Virkelig fedt med farveskalaen og de her rum der er blevet skabt. Har du ikke set videoen endnu, kan du bedre se hvordan området udfolder sig.

Tæpper – Smukke indiske tæpper, plaider, puder og tekstiler fra AAI made with love –

Rengøringsmidler– Lækre rengørings produkter, som er allergi venlige og super smukke fra Humdakin –

Formlandtag med på besøg på formlandFarverHygge områderBroste CopenhagenVilde buketterMed en imponerende stand var Broste Copenhagen også at finde på messen. En masse smukke produkter, flotte farver og et godt greb om hvad den kommende tids trends bliver. Vilde buketter, store ekstravagante vægtæpper, smukke farve kombinationer, materialer som deres naboer til at skinne endnu mere op og spejle i mange små og store former.

Common sense shopDen anden trendzone, var lavet af Anette Eckmann, Common sense shop, som skulle vise retailer, hvordan man sammen med andre forretninger kan drive en moderne shop. Dertil en masse sund fornuft med hvilke produkter man vælger og hvad der mangler i de enkelte byer butikkerne befinder sig i.

Jeg håber at du har fået noget ud af indlægget og mest af alt videoen. Og så ville jeg blive meget glad og du have lyst til at fortælle om det var noget jeg skal lave mere af, droppe eller nogle andre ting der mangler på bloggen. Du er altid velkommen til at komme med forslag.

Læs også: 5 ideer til at få dit hus/lejlighed til at føles som dit hjem

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERLEVELSES GUIDE: undgå gule og sorte blade på dine planter