Give away - Organiser dine stiletter med Flash Up

Styling – A story of hearts

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Februar er altid en måned fyldt med kærlighed. Det er alle måneder i grunden, måske lidt mere i februar, end i mange af de andre måneder. Om to dage kan Mads og jeg nemlig fejre 3,5 år sammen. Det er helt vildt at tiden går så hurtigt. Jeg føler næsten at det kun er et år siden vi mødte hinanden.

Udover at Mads og jeg har halvårsdag, så er valentins dag også lige om hjørnet – se forresten denne lækre valentins give away, der er kørende nu på bloggen. Vi plejer egentligt ikke at fejre valentins dag som sådan, men det er nu godt lige at blive mindet på, at vi skal huske at tage os tid til hinanden i sådan en travl hverdag. A story of heartsSå i anledningen af alt den kærlighed, der flyver rundt i luften lige nu. Så har jeg i dag taget mig tid til at lave nogle stylings med en masse hjerter. Jeg er så heldig at have nogle studiedag, hvor jeg kan planlægge min dag som jeg vil. Hvilket virkelig kan være rart, når man har travlt i skolen.

Jeg har kaldt min styling – A story of hearts. 

interiør interiør stylingEucalyptusArchitectmadeHeartsBrændende hjerteStearinlyssender dig mit hjerteKærligheds brev

Som I nok kan fornemme på billederne, så er jeg ret vild med eucalyptus lige i tiden. Disse blade er faktisk fra bordpynten nytårsaften. De holder sig ret godt og er rigtig fine selvom de er tørret ind. Hvad synes du om billederne?

Så er jeg egentligt også lidt nysgerrig, fejre du valentins dag, eller vil du hellere lade være?

Husk at deltag i give awayen, hvor du kan vinde en flash up hylde. Vinderen trækkes på valentins dag. Deltag lige her.

organiser dine stiletter

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Sikke nogle fine billeder! Som sådan fejrer jeg ikke valentinesdag, men jeg får da sagt til dem, som jeg elsker, at jeg faktisk elsker dem 🙂
  Hav en lækker lørdag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Mange tak. 🙂 Det synes jeg også er en rigtig god ide at “fejre” det sådan. Vi gør egentligt heller ikke rigtig mere ud af det, end det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - Organiser dine stiletter med Flash Up