Gulve der kan løfte din indretningen op på et nyt niveau

Styling – Roser og feminine toner

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Feminine tonerkontorBlomster styling BlomsterDetailsRosenblade

I går fik jeg stylet en del billeder med smukke lyslilla roser og mikset med feminine toner. Roserne er simpelthen så smukke, så derfor tænkte jeg, at jeg skulle bruge dem til et eller andet her på bloggen. Så det kom der så disse billeder ud af. Jeg er vild med at lave opstillinger til billeder og jeg hygger mig altid, når jeg skal tage billeder af de forskellige stylinger.

De billeder jeg er gladest for i denne serie, er det første billede med den grønne House Doctor vase, som oven i købet er på tilbud til 79 kr. normalpris 99 kr. lige her, og anden sidste billede, hvor man kan se cirka halvdelen af buketten.

Se flere af mine stylings her, her, her, her, herher og her.

Hvad siger I til billederne, har I nogle favoritter? 🙂

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulve der kan løfte din indretningen op på et nyt niveau