Nu som Interiør Stylist

Styling hos Botex

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

botex Interiør stylist StylingLyngby vaser//Ferm living kurv//Fermliving plantestativ//Ferm Living urtepotteskjuler

I går var en af de der rigtig gode dage, som kan bringe et smil på mine læber når jeg tænker på den. Jeg var som sagt ude og prøve kræfter som Interiør stylist og det gik rigtig godt. Både fordi jeg fik lov til at lege med opsætninger og stylinger, men også fordi jeg gjorde nogle glade.

Hos Botex Gardineksperten i Holstebro var de specielt glade for min styling, det er den I ser foroven. Der sker ikke lige så meget, som på den anden styling hos Svane Køkkenet, men her er der til gengæld mere ro og produkterne kommer til sin ret. Hvilket de var super glade for, da de ikke selv kunne opnå dette.

I går fortalte jeg også om, at jeg skulle holde et oplæg på messen Boligdage i Holstebro søndag d. 27/9 kl 14.00, og at I kan få gratis billetter. Nu har vi fundet en løsning, på hvordan I kommer gratis ind. I skal bare vise denne QR kode ved indgangen. Jeg håber meget på at se og møde nogle af jer, så set kryds i kalenderen. 🙂 Blogger holstebro.jpg

Indlægget indeholder affiliate links. 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som Interiør Stylist