Gør dig klar til julen - To do liste + 5 DIY ideer

Stor plakat guide – Find den perfekte plakat

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Der findes så mange forskellige plakater, man kan vælge i mellem, og fordi der er så mange kan det nogle gange være svært, at finde ud af hvilke/hvilken man skal vælge til sit hjem. Derudover så er der måske nogle plakater, som passer bedre i stuen eller i køkkenet, og så kommer det også an på om man er til typografiske plakater eller plakater af naturen.

Jeg har samlet 48 plakater, som fylder i “plakat verdenen” lige nu. Der er både nye, gode gamle, populære og spøjse plakater. Plakaterne er delt op i 8 forskellige kategorier, som er: Det er kunst, Naturen og alle dens herligheder, De søde dyrevenner, De mystiske, Planter og botanik, Typografi, De sjove og Ander skønne plakater. Så der burde være noget for alle.

DET ER KUNST

Den perfekte plakat
1//2//3//4//5//6

Er du til det abstrakte udtryk, som måske ikke behøver at forestille noget. Så er der her 6 gode valg. Plakater som disse er gode til at skabe liv og spænding i rummet, da de ofte fanger vores opmærksomhed.

NATUREN OG ALLE DENS HERLIGHEDER

Naturen og alle dens herligheder

7//8//9//10//11//12

Elsker du naturen og gerne vil finde flere måder at kunne bringe den ind i dit hjem, vil plakater som disse passe godt ind. Fælles for plakaterne er at de skaber en rolig og afslappet stemning i rummet.

DE SØDE DYREVENNERDyrevenner

13//14//15//16//17//18

Er du lige som mig, kæmpe dyre elsker, hvorfor så ikke vælge en plakat af en sød lille dyreven? Ikke nok med at de er super søde og hyggelige, så ville de også passe perfekt ind på børneværelset eller i hvilket som helst rum, hvis du har en barnlig sjæl.

DE MYSTISKE

48 plakater

19//20//21//22//23//24

En tendens man kan se sprede sig, er det lidt mørke og mystiske univers. Derfor tror jeg at plakater som disse, bliver meget populære i det nye år. De er allerede blevet taget godt imod af flere bloggere og så er de fleste af dem også ret smukke at se på.

PLANTER OG BOTANIK

Find den perfekte plakat til dig25//26//27//28//29//30

Planter planter og flere planter. Vi kan næsten ikke snakke om andet end planter lige i øjeblikket. Mon ikke det bliver ved lidt endnu. Plakater med planter og botanik er også blevet vældig populært. Så hvis du har en tendens til at dræbe din planter eller bare gerne vil have flere planter ind i din indretning, så vælg plakater som disse.

TYPOGRAFIStatements

31//32//33//34//35//36

Vil du gerne have en fed plakat, som du ikke bliver “træt” af. Så er typografiske plakater et oplagt valg. Der findes ufattelig mange vildt smukke og inspirerende typografiske plakater,  her er nogle af mine yndlings. Så leder du efter lidt opbakning eller opmuntring, så er typografiske plakakter “the way to go”.

DE SJOVE

De sjove37//38//39//40//41//42

Findes der noget bedre end at smile over noget så simpelt som en skør plakat? Det gør der nok, men altså det er da super skønt at kunne trække på smilebåndende over en sjov plakat. Så vil du have lidt mere humor ind i din indretning, har jeg her fundet 6 gode valg.

ANDRE SKØNNE PLAKATER

Udenfor kategori43//44//45//46//47//48

Jo der skulle selvfølgelig også være en kategori for dem, som jeg ikke kunne finde en kategori til, men som jeg synes fortjener at skulle blive vist frem på bloggen. Er du vild med stjernehimlen eller cykler du meget i din fritid? Hvorfor så ikke vise det i dit hjem. Indretning er bare bedst når man viser personlighed, så go all the way!

Jeg håber du fandt den plakat du manglede i dit hjem og hvis ikke, så frygt ej, jeg har lavet flere indlæg om plakater lige her, her, her, her, her, her, her, her, her, her og her.

Fandt du den perfekte plakat til dit hjem? Eller synes du der mangler nogle at vælge i mellem? Del din mening og så vil jeg meget gerne prøve at hjælpe dig.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

 • Charlotte Louise

  Godt indlæg! Er flyttet ind i en lejlighed for ½ år siden, og har stadig ikke fået noget på væggene. Ups!

  Kunne du lave et indlæg om hvordan man kan hænge plakater op sammen? Altså hvilke andre størrelser man kan sætte sammen med en plakat på 50×70 fx? Det ville være superfedt, kan ikke rigtigt finde det nogen steder – kun med deciderede plakatvægge, og det bliver altså hurtigt dyrt med 10 plakater + rammer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er nummer 42 bare herlig :joy:

  Tror på ingen måde, at den ville passe ind i mit hjem, men den kan i hvert fald få et stort smil frem på mine læber 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Haha ja synes jeg også. Derfor skulle den selvfølgelig lige med. 🙂

   Nej sådan er det jo nogle gange, men til gengæld så kan det være der er nogle af de andre der gør. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • du mangle da nogle af mine 🙂 ellers godt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør dig klar til julen - To do liste + 5 DIY ideer