Gør din bolig klar med efterårets interiør favoritter og gode rabatter

Stor plakat guide #2 – Find den perfekte plakat til dig

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Selvom det ikke er så længe siden jeg viste nogle fine plakater her på bloggen og jeg før har lavet en stor plakat guide, så kommer der jo hele tiden nye plakater til verden. Og i bolig verden er plakater nok i blandt den største produktgruppe. Der er altså SINDSYGT mange at vælge i mellem, hvilket både kan være godt og skidt.

Så derfor har jeg scrollet igennem et hav af hjemmesider og tonsvis af plakater og sorteret de pæneste fra, så det bliver lettere for dig at overskue. Forhåbenligt!

Stor plakat guide

DE ABSTRAKTE

Abstrakt1//2//3//4//5//6

ARKITEKTUR

bygninger7//8//9//10//11//12

DE MENNESKELIGE FORMERmennesker13//14//15//16//17//18

BOTANIK OG PLANTER

botanik19//20//21//22//23//24

DYRdyr25//26//27//28//29//30

NATUREN

natur31//32//33//34//35//36

Det er ikke nogen hemmelighed at planter, natur og botanik stadig er hot i bolig indretningen og også i form af plakater. Men dertil har vi efterhånden set en del mere til fotokunst og billeder med mennesker. Specielt fotokunsten er jeg vild med og har da også nogle favoritter, når vi tager et blik på de menneskelige skikkelser. Men jeg synes nu de godt kan gå hen og blive en anelse creepy! Eks. er jeg virkelig vild med nr. 17 og 18. De er super smukke, men hvorimod plakaten Hanna, som godt nok ikke er vist her, er super klam! Puuh den skal ikke op på min væg!.

Tilgengæld så måtte alle disse 36 herligheder gerne dumpe op på vores vægge her hjemme. Men jeg har selvfølgelig også mine klare favoritter, nr. 1, 9, 10, 18, 21, 26, 29 og 36. Men det er nu også mange plakater at investere i, til gengæld har jeg faktisk lige fået plakat nr. 5 hjem fra Ellos. Den er super fin og til en rigtig god pris, så den kan varmt anbefales.

Har du lyst til at se flere fine plakater, så tag et kig i min første store plakat guide.

Til de plakater du kan købe gennem Ellos, giver Ellos dig lige nu 20 % til og med d. 4 september. Brug koden 345838.

Indlægget indeholder affiliate links og er udgivet i samarbejde med Ellos.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør din bolig klar med efterårets interiør favoritter og gode rabatter