Fredags favoritter

TO STEDER DU SKAL BESØGE I KBH HVIS DU ELSKER DESIGN

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hold da op en skøn, travl og hektisk weekend jeg har haft. Dagen i dag foregår lidt mere stille og rolig lige for at komme ovenpå igen. Først besøgte jeg min savnede veninde Amy i København, tog afsted kl. 9 fredag og var hjemme kl 20 lørdag aften, omkring 9 timer brugt på transport på to dage. Ikke det fedeste at bruge tiden på, specielt når man godt kan blive køresyg. Så kan heller ikke rigtig lave noget fornuftigt på den tid. I går var jeg så til event hos Makaku, her i Herning, skønt at det engang i mellem foregår i Herning i stedet for Århus eller Kbh. Det var super sjovt, men mere om det på et andet tidspunkt. I kan forresten følge lidt med på min insta – @chalottekruse.

Når men det var lige et sidespring, for det indlægget egentligt skal handle om er, to steder du SKAL besøge i København hvis du elsker design.

Læs også: Smukke øjeblikke i København

Indlægget indeholder affiliate/reklame links.

NORMANN COPENHAGENNormann CopenhagenRetail designSmukke detaljerLyserøde tonerTo steder du skal besøge i Kbh hvis du elsker designEt must at besøge i København

Endnu engang gør Normann Copenhagen det igen. I sommers lavede Normann Copenhagen deres butik om, og hold nu op hvor er det bare lækkert. Jeg nåede lige præcis ikke at besøge det, da jeg boede i København, typsik, og fik først muligheden i fredags. Men det var ventetiden værd. Hvis du elsker interiør, design og retail design (butiks indretning), så SKAl du altså besøge Normann Copenhagen.

Det er simpelthen bare så fedt, når nogen tør at lave noget vovet og vildt, og at det så bliver så gennemført er simpelthen en fryd for mit retail og design øje. Jo man bliver vel nok “arbejdsskadet” af at uddanne sig til Retail Designer, i et land, hvor langt størstedelen af de forskellige brands og butikker ikke gør noget som helst ud af indretningen og konceptet. Så en kæmpe virtuel high-five til Normann Copenhagen og mange af de helt fantastiske koncept butikker der findes i Kbh. Mere af det i Jylland tak.

Normann Copenhagen er at finde på Østerbrogade 70 i København. 

Læs også: Tag med på besøg på Formland

GUBIGubiGubi butik

En anden butik der er et besøg værd er Gubi’s butik i Indre by. En smuk og lækker butik med fokus på de smukke designs og det mere ekstravagante look. Det er tydeligt at mærke at vi tør at tage flere chancer og vove os ud i det mere vilde og eksklusive. Derudover drømmer jeg lige for tiden om de smukke beetle stole som spisebordsstole her hjem til, gerne i den mørke grønne, blå eller grå. Det er svært at bestemme sig og kæresten skal også lige overtales.

Gubi er at finde på Møntergade 19 i Indre by. 

Udover disse lækre steder, fik vi også besøg Ellos’ Showroom, hvilket du får at se i et andet indlæg. Glæd dig til endnu mere interiør og vovet indretning.

Læs også:7 af mine favorit interiør butikker

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags favoritter