Hvor findes de skjulte skatte i København?

Spar 25 % på en masse design favoritter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Vi her hjemme har haft en fantastisk weekend i København med nogle venner. Mads var til DM i styrkeløft og så var vi lige inde og snuse lidt til byen og shoppe. Desværre fik vi ikke fundet alle de ting, som vi havde håbet på. Derfor er det rigtig lækkert at Moodings og Justspottet holder fødselsdags udsalg.

Spar 25 % på en masse design favoritter1//2//3//4//5//6//7

Du kan nemlig spare hele 25 % på en masse design favoritter. Jeg har fundet mine favoritter lige her. Jeg har i længe været forelsket i lysestagen fra menu (nr. 4) og overvejer seriøst at bestille den hjem. Dog skal jeg til tandlæge fredag og det bliver noget af en dyr omgang. Så jeg skal vist lige have gjort det op med mig selv, inden jeg trykker den hjem.

Så der er altså masser af penge at spare og det er endda oveni i forvejen nedsatte varer. For at få rabatten skal du bruge koden: BIRTHDAY25, både hos Moodings og Justspottet. Har du lyst til at finde mere inspiration til hvad du eventuelt kunne bestille hjem, så tag et kig forbi disse indlæg: 9 skønne puder i forårets farver og 10 ting der skaber en perfekt søndags stemning #2.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor findes de skjulte skatte i København?