Husk mors dags gaven

Spar 20 % på Y-stolen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

ystolen tilbudJeg har før vist min kærlighed til Y-stolen og da jeg fra morgenen af, så at man lige nu kan spare 20 % på dem, tænkte jeg at jeg hellere måtte give tippet videre til jer. Stolen koster normalt 4.998,00 kr. og lige nu kan man købe den til 3.995,00. Det er noget af en besparelse, især hvis man havde tænkt sig at købe dem alligevel. Du kan købe stolen lige her. Tilbuddet gælder kun for det farvede stole. Jeg er egentligt mest til den i ask, men er også ret vild med den sorte og hvide model.

Hvad synes I om Y-stolen? 🙂

 Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Så fristende – elsker den stol 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja ikke? 😉 Det synes jeg også det er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes faktisk den er ret så meget ekstra smuk i nogle af de farvede modeller. Især den lyseblå/mintfarvede eller den lysegrå/beige er virkelig lækker! Giver et lidt mere specielt twist til et ellers meget klassisk item (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det har du helt ret i. De er også rigtig flotte! Jeg vil bare være bange for at jeg blev træt af dem i sådan en farve, og så er det alligevel mange penge man har brugt på dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw et godt tip, jeg elsker de stole!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk mors dags gaven