Derfor skal du male din væg grøn

Som studerende, blogger, freelancer og snart retail designer/stylist

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Når man både er studerende, blogger og freelancerHvis du har fulgt med i længere tid, så er du nok også klar over at jeg er studerende på VIA Design i Herning, udover det så arbejder jeg også som freelance skribent og selvfølgelig som blogger. Faktisk er jeg meget i tvivl om dette er noget som over hovedet skal på bloggen og om du gider at læse det. Men egentligt lægger det jo meget tæt op af mit emne: indretning. Derudover tænkte jeg at du måske havde lyst til at læse lidt om hvad jeg går og bruger min tid på.

Bloggen var faktisk noget jeg startede, for at vise mit kommende studie at jeg havde noget at byde på. Det var ligesom en måde at vise mine kreative evner og få at sikre en større chance for at blive optaget. Det skete heldigvis og til december kan jeg kalde mig selv for Professions Bachelor i Retail Design. Ret fedt endelig at kunne mærke slutningen på de mange studie år. Men også en underlig følelse, for nu skal jeg ud og have fundet mig et job og er der overhovedet et job til mig?

Mit studie går i bund og grund ud på at designe butikker og skabe koncepter der passer til det enkelte brand. I starten tog jeg uddannelsen for at få mere faglig vinden indenfor indretning og styling, og ikke så meget det kommercielle aspekt. Men her på Bacheloren har jeg for alvor fået øjnene op for hvor fedt det er at skabe koncepter og design en butik. Derfor vil jeg gerne prøve at arbejde indenfor begge brancher, nemlig det private og erhverv/retail.

Igennem mit studie og min udvikling har min blog fulgt med. Jeg har lært meget gennem mit studie, men i den grand også min blog. Blandt andet på det grafiske, tekniske, visuelle og markedsførings mæssige punk og ikke mindst måden at formulere sig på, hvilket har afspejlet sig både i studiet og her på bloggen. Noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, er at have denne blog! Jeg har aldrig fortrudt det, selvom der er dage hvor jeg absolut ikke gider, så er der langt flere dage, hvor jeg virkelig elsker at sætte mig ned og skrive, finde inspiration og give gode tips til indretningen til dig.

Sidste år fik jeg så muligheden for at blive freelance skribent hos Houzz, som specielt i USA er kæmpe store. Kort introduktion til Houzz: Houzz er et online magasin hvor du kan læse alt muligt om indretning, derudover kan du finde inspiration til dit eget hjem og oprette en bruger hvor du kan gemme billederne, her kan du også vise dit arbejde og få anmeldelser fra dine kunder, hvilket kan være med til at skaffe dig nye kunder.

Houzz åbnede nemlig en “afdeling” i Danmark og spurgte mig om jeg ikke ville skrive for dem. Det er jo vildt fedt at blive anerkendt for det man laver, og så blive bedt om at arbejde for dem, uden man selv har søgt jobbet. Så det takkede jeg selvfølgelig ja til og skriver stadig for dem i dag. På daværende tidspunkt havde jeg egentligt kun arbejdet i butik og lavet noget betalt arbejde med bloggen. Så det var lidt et vendepunkt i mit liv, hvor jeg “tog chancen” og sagde mit trygge studiejob i Sportmaster op.

Det har jeg ikke fortrudt et sekund! For det der med at finde tiden til et mere fast job, i et travlt studie- og bloggerliv, er altså lidt svært. Med Houzz kan jeg selv bestemme når jeg skal arbejde og lægge det ind lige der hvor jeg har tid. Det er rigtig fedt og så får jeg lov til at skrive om indretning. Så kan det da ikke blive bedre!

Fra januar af står jeg altså uden studie og skal ud og have fundet mig et job. Hvilket bliver utrolig spændende og lidt nervepirrende. Jeg vil allerede nu begynde at kigge om der er nogle der mangler en retail designer, visual merchandiser eller bolig stylist og derefter søge uopfordret. Så jeg er håbefuld og fast besluttet på at et fedt job dukker op til mig.

Måske du kender nogen som mangler en bolig stylist, retail designer eller visual merchandiser? Så hav gerne mig i tankerne. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du male din væg grøn