Fredags favoritter

SØNDAGS LÆSNING – 3 TIL DEN BOLIG-, ORDENS- OG LIVSGLADE

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Den anden dag bestilte jeg 3 bøger hjem fra Saxo. Det er virkelig sjældent jeg bruger tid og penge på bøger, men nu var 2 af dem på tilbud og jeg ville virkelig gerne have disse 3 bøger. Så jeg klikkede dem hjem og ind af døren kom de et par dage efter.

Alle bøger er nogle super hyggelige bøger, som man mere eller mindre bare kan koble hjernen fra til og så bare slappe af. De er som sådan ikke læsetunge og så kan man få masser af inspiration og gode råd med på vejen.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links. Søndags læsning - 3 til den bolig-, ordens- og livsgladeThe kinfolk homeSøndags læsning

THE KINFOLK HOME
Sidste år købte jeg The Kinfolk Table, og jeg er stadig ret glad for den. Den er super hyggelig og inspirerende at kigge i, og så er bøger som disse virkelig bare så fine at bruge som et dekorativt element i indretning. Mange bøger, som så er pæne at se på, er ikke længere bare noget der skal stå på hylden, men fungerer lige så godt, som en vase i vindueskarmen.

The Kinfolk Home er købt på Saxo til 213 kr. normal prisen er 400 kr. i butikkerne.

MAGISK OPRYDNING
Da jeg i løbet af foråret skal holde kursus i oprydning af ens hjem, tænkte jeg at denne bog var ideel at læse. Egentligt har jeg ikke kigget så meget i den endnu, men fik den anbefalet af en veninde. Bogen handler om en oprydnings proces, hvor man rydder op i kategorier, i stedet rum eller generelt oprydning.

Magisk oprydning af Marie Kondo er også købt på Saxo til 199,95 kr.

PAPMACHÈ REGLEN 
Papmaché reglen er skrevet af Hella Joof og en række reglsæts til livet. Mon ikke de fleste af jer har hørt om den eller måske læst den, men ikke desto mindre, skal den nævnes her på bloggen. Den er super hyggelig at læse, og så er det dejligt forfriskende at læse en bog, hvor sproget er mere løst 0g hverdags agtig, frem for at alt skal være så stift og tungt at læse. Bogen er super sjov og perfekt egnet som søndags læsning.

Papmaché reglen er også købt på Saxo til 206 kr. normalpris er 249,95 kr.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags favoritter