Skab et råt look med en murstensvæg

Søndags inspiration

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

søndags inspiration Planter Minimalistisk indretning1//2//3//4//5//6

På sådan en stille og rolig søndag, skulle I da lige have lidt søndags inspiration. Inspirationen består i dag af simple minimalistiske billeder og indretning. Der er noget så smukt over en minimalistisk indretning.

Søndagen skal nok bare gå med afslapning her hjemme og ikke så meget andet. Jeg har dog overvejet at tage ud og besøge nogle folk eller måske tage et smut til Tyskland for at handle ind. Men Mads er endnu ikke stået op. Så jeg må afvente situationen. 🙂
Hvad får I tiden til at gå med i dag?

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Super fine billeder!
  Jeg gik en lang tur i den skønne danske natur med min veninde og nu min bror endelig er hjemvendt et par dage fra Århus 🙂

  Kig endelig forbi
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder virkelig hyggeligt. 🙂 Skøn måde at bruge søndagen på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle smukke, smukke billeder. Jeg har selv noget lign. sengetøj som billedet øverst til venstre – bliver næsten mere glad for det af at se dette indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Dejligt at du bliver glad af billederne! 😀 Det gør jeg også selv. Er det det fra Jysk? Det har jeg nemlig også, det er så fint 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er lige præcis det fra Jysk – det havde jo en fantastisk pris 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tænkte det nok. Ja det må man sige! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab et råt look med en murstensvæg