4 nye spændende og inspirerende designs

Smukke øjeblikke i København – plante og bolig overload

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Jeg har nu boet i København i en uge og selvom at det meste af tiden har gået med praktikken, så har jeg alligevel også fået oplevet lidt at København. Det meste af det i går, hvor jeg tog på plantemarked i Kødbyen, derefter tog jeg et smut ind til Torvehallerne og så stod den ellers på shopping og opdagelse i den store smukke by.

Jeg fik købt en smule, gået en hel del (tror jeg gik ca 7-8 km i alt) og set en masse. Udover at lege turist i det københavnske i går, så har jeg i løbet af ugen og brugt lidt tid med en længe savnet veninde, som også er i praktik i København lige for tiden. Det er virkelig rart at have nogen her ovre, når man nu er her alene. Når men i hvert fald så vil jeg dele nogle af mine øjeblikke i København med dig. Alle billederne er fyldt med planter og bolig, selvom jeg ikke havde det i hensigten, men det sker jo, når det er det, man synes der er det interessante.

Plante markedKaktusserLyserøde ananasser – Plantemarked i Kødbyen –

Der var mange fine planter at spottet i går i Kødbyen og hvis markedet havde været der hjemme i Herning, så er jeg sikker på at der var blevet købt noget derude. Men da jeg ikke rigtig har mulighed for at have det her i København, så endte det med at jeg ikke købte nogle planter eller blomster derude. Selvom jeg er vildt forelsket i de fine buketter og den lyserøde ananas planter.

SAM_7446 Plante og bolig overloadInside PR Novel Cabinet makers– Presseevent hos Inside PR –

Fredag tog jeg med min veninde til presseevent hos Inside PR, som jeg i længe gerne ville besøge. Der var godter til ganen og en masse lækkert visuelt til øjet. Jeg fik skudt en masse billeder af deres fine showroom og de mange lækre mærker de repræsentere.

Smukke øjeblikke i København– I gaden hvor jeg bor –

Det første syn der mødte mig, da jeg gik ind på den gade, hvor jeg nu bor. Hele vejen er fyldt med de smukke træer med hvide blomster. Det er så smukt. Og op af denne smukke blå bygning bliver det kun smukkere.

Smukke blomster– Smukke blomster der så gerne ville have taget et billede –

Der er jo blomster over det hele her ovre og de byder virkelig op til at få taget billeder, de er jo ret fotogene. Dog må jeg da nok lige sige, at hold da op de ved hvad de skal tage for blomster herovre. Aldrig i mit liv om jeg ville betale 50-100 kr. for en lille buket/5-6 afskårne blomster. Jeg synes det er dyrt når de koster 30 kr. i Føtex i Herning. 15 – 20 kr derimod så slår jeg til. Selvfølgelig har det også noget at gøre med hvilke blomster det er osv. men altså 78 kr!?

Det var lidt billeder fra den første uge af mit storby eventyr. Mon ikke der kommer flere i fremtiden, jeg har i hvert fald planer om at skulle ud og skyde nogle flere i dag, hvis jeg når det. Hvad har du fået tiden til at gå med i den sidste uges tid? 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 nye spændende og inspirerende designs