8 uundværlige sager til sommerens udeliv

Smukke øjeblikke i København #2 – Styling og masser af hygge

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Nu har jeg efterhånden boet i København i 2,5 uge, mere eller mindre da jeg også lige har været hjemme i Herning. Men det virker tilsyneladende til at jeg får taget en del flere billeder af hverdagen her ovre, end jeg gør der hjemme, måske fordi København er en smule pænere end Herning?, for nu har jeg allerede samlet til endnu en omgang smukke øjeblikke i København.

Siden sidst har jeg fået set en del af byen, gået ud til Bispebjerg Kirkegaard, været med til at style et rækkehus i praktikken, været til event og brunch for selv samme opgave og så har jeg været på familietur i Juelsminde med min kærestes familie. Efter et par travle uger i praktik start var det rigtig rart at komme hjem til min søde kæreste og bare bruge en hel weekend på at slappe af og hygge med ham og hans familie.

Bispebjerg kirkegaard Smukke øjeblikke i København– Bispebjerg Kirkegaard –

Desværre var jeg lidt for sent ude, så jeg fik ikke nogle gode billeder af den fine kirsebær alé, men heldigvis var det ikke alle kirsebær træer der havde miste deres blade. Selvom jeg ikke fik set den fine alé i fuld flor, så er Bispebjerg Kirkegaard et smukt sted at gå sig en tur. Der er virkelig gjort noget ud af kirkegaarden og naturen.

Bolig styling København Design stueRækkehus indretningSoveværelse– Indretning af det første rækkehus i Bellakvarteret –

Design Circus, som jeg er i praktik hos, fik til opgave at indrette det første rækkehus i Bellakvarteret, Københavns nye kvarter. Det var rigtig spændende at være med til at finde ting, få den leveret og indrettet i huset. Resultatet blev rigtig godt, som du forhåbentligt kan se på billederne. Rækkehuset kan også besøges, hvis man er interesseret i at købe.

Brunch presse eventBrunch– Presse event og brunch på Bella Sky –

Dagen efter var vi til presse event, hvor der var en vildt lækker og insta venlig brunch. Vi fik en masse spændende ting at vide om det nye kvarter og derefter blev rækkehuset vist frem.

Juelsminde Familie tur– Familie tur i Juelsminde –

I weekenden var vi så afsted på familie tur med Mads’ familie i Juelsminde. Og hvor var det bare skønt at vejret var så lækkert og så boede vi direkte ud til denne strand. Så bliver det da ikke bedre!

Husk at du kan følge med i min hverdag på @chalottekruse på Instagram eller se flere billeder fra mit Københavnske eventyr lige her.

Hvad bruger du de solrige timer på? 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 uundværlige sager til sommerens udeliv