10 tips til at indrette dit hjem med farver

Smukke øjeblikke i København #3 – Når tiden ikke er ens bedste ven

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så gik der næsten 14 dage siden jeg sidst lavede et indlæg her på bloggen. Det er godt nok sjældent det sker, jeg plejer jo at blogge 2-4 gange i ugen. Men tiden har bare ikke været min bedste ven på det seneste. Jeg er jo som tidligere nævnt i praktik i København og det går største delen af mine dage med. Når jeg så kommer hjem står den opgave og en par gange i ugen fitness.

Så efter jeg har siddet i praktikken i mange timer foran skærmen, sidder jeg lige 2-4 timer mere når jeg kommer hjem, for at skrive min opgave. Så er det altså begrænset hvad jeg lige har overskud til. Selvom jeg så gerne ville skrive en masse, så har jeg simpelthen ikke orket det. Dog har jeg masser af ideer på tapetet, som jeg glæder mig til at kunne dele med jer.

Snart hedder det Herning igen og jeg glæder mig noget så gevaldigt. Det at komme hjem til min kæreste og vores lejlighed bliver fantastisk og så skal vi på ferie i et rigtigt paradis. Så det kan ikke blive bedre.

Den botaniske haveNår men det hele skulle egentligt ikke handle om ikke at have tid, men også at nyde livet herovre i København. Sidste uge havde jeg besøg af min kæreste og mine forældre. Vi fik besøgt den botaniske have, spist på Illums rooftop, Kartellet og slappet af. Super skønt og fantastisk at vejret var så lækkert, som det var. Når tiden ikke er ens bedste venIllum rooftop - rossopomodorodkKastelletSmuk natur i KøbenhavnHusk at du altid kan følge med på Instagram, specielt i de tider hvor jeg ikke får blogget så meget, prøver jeg stadig at være aktiv på Instagram – @chalottekruse

Vil du vide hvad jeg ellers har fået tiden til at gå med i København? Så find ud af det i disse indlæg: Styling og masser af hygge og Plante og bolig overload.

Til vi ses igen, og forhåbentligt ikke så længe. 😉

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til at indrette dit hjem med farver