Lotta Agatons tidligere hjem

Smukke glas til sommerens kolde drinks

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

drinks glas1//2//3//4//5//Sommer drinks

Hold da op hvor noget lækkert vejr, vi har os i dag! Jeg har taget årets første solbadning og er blevet ret rød på mine arme. 🙁 MEN rød er også en farve, som min veninde og jeg plejer at sige! 😀

Jeg er blevet inspireret af det gode vejr, og en voldsom lyst til at drikke en masse lækre kolde drinks, til at finde nogle flotte glas til dette formål. Jeg håber at jeg kommer til at nyde en masse drinks i løbet at sommeren. Det er virkelig en lækker måde at køle sig selv ned på og hvis de så ser lige så godt ud, som dem på billedet, gør det bestemt heller ikke noget.

Jeg håber jer derude får en rigtig dejlig fredag aften og skøn weekend, måske med en masse solbadning, grill og kolde drinks. 😉

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lotta Agatons tidligere hjem