Fed ide med paller

Sleep tight

Der er ikke noget bedre efter en lang dag, at lægge sig ind i en skøn seng og få sovet ud, så man er klar til næste dag. Men selvom at vi for det meste kun sover i soveværelset. Så skal det jo også se lækkert ud. Sengen skal være indbydende og der må godt være lidt plads til at have et par sengeborde m. lamper osv og så skal man selvfølgelig også have plads til et klædeskab, hvis man nu ikke har et walk-in closet. Vi har nok alle forskellige kriterier, for hvad der skal være i et soveværelse. Men en ting er sikkert, det skal være et sted hvor der er pænt og man kan slappe af. Så derfor vil jeg lige vise jer et par lækre soveværelser, som jeg synes er meget fine på hver deres måde.

Pinned Image

Nu er det første billede godt nok af en udendørs seng. Men jeg er ret vild med idéen. Og man kunne jo sagtens lave det her indenfor. Det giver desuden også noget plads til opbevaring. Hvilket jo altid er godt.

Pinned Image

Her er lidt den samme ide udført på en anden måde. Jeg er virkelig vild med at hæve senge op i rummet det giver en god opdeling i rummet. Ikke kun at gulvet bliver opdelt, men at det også bliver opdelt “højde mæssigt”. Det giver en rigtig god effekt i rummet. Dog hvis det var mit værelset, ville jeg nok have lidt flere farver ind.

Pinned Image

Dette soveværelset er helt overdådigt og tager næsten pusten fra en. Det er tydeligt at det er sengen der er centrum for dette rum. Hvis man nu havde et stort hus i en gammeldags stil, kunne jeg også godt tænke mig sådan en himmelseng. Den er jo vildt flot!

Pinned Image

I dette soveværelse føler jeg næsten at man flyver på en sky. Det har nok noget at gøre med at sengetæppet og væggen næsten går ud i et. Jeg synes det giver en rigtig fin effekt. Man får bare lyst til at lægge sig til rette med det samme.

Pinned Image

Et meget moderne soveværelse, hvor man lægger vægt på kontraster. Både i form af farver men også i de materialer der er brugt. Masser af træ (endda en ude fra haven) og masser af stof. Også et lækkert soveværelse.

Pinned Image

Her er det det grafiske der er på spil, det hele er kompineret rigtig flot. Jeg synes virkelig at gulvet er fantastisk. Man har også brugt en del farver i dette rum, hvilket man sagtens kan, uden det bliver for vildt. Udgangspunktet er sengetøjet, hvor de har puder i samme farver.

Hvis jeg skulle vælge min(e) farvorit(ter) så skulle det være billede to og det sidste billede. Billede to fordi jeg er ovenud vild med den måde sengen er bygget op, så rummet bliver delt op på flere måder. Og det sidste billede er pga. gulvet. Det er virkelig lækkert.

Jeg håber I alle sammen får en dejlig mandag aften og så er det jo lækkert at man kun lige skal arbejde i morgen og så har vi fri i en dag. Skønt!

/Chalotte

PS. Hvor er det bare lækkert at se så mange dejlige kommentare til min giveaway. Deltag lige her, hvis du ikke har gjort det endnu. Og synes det er fantastisk når I kommentere på mine indlæg. 🙂

Skriv en kommentar

 • Meget flot samling:)

  Jeg har begyndt mere og mere kigge på indretning:) Det er ikke umuligt at jeg får job i løbet af 2013, så kan vi begynde at tænke hus køb:) Jeg har lavet en folder på min komputer hvor jeg samler inspirationer kun i de stiler og farver som ligger tæt på det vi kan lide:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lady12

   Det jo fedt! Hørte godt du skulle i praktik nu her. Det jo spændende! Det bliver spændende at se jeres hus, når I får det engang! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rose

  Ved du om man kan finde byggevejledning på den første seng nogen steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte

   Det ved jeg desværre ikke. 🙁 Men tag billedet med til en tømre, så ved de nok hvad der skal gøres 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fed ide med paller