Hold orden på badeværelset med håndklæder til ham og hende

Skal vi være sociale? Følg med på de sociale medier

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Instagram, facebook, PinterestHusker du at følge med på de sociale medier? Jeg deler ofte mange ting, som ikke sker på bloggen. Derudover er det en let med at følge med, hvis du ikke har tid til at læse med her på bloggen. Jeg bruger både Facebook, Instagram og Pinterest, og alle til forskellige formål.

FACEBOOK

Skærmbillede 2016-08-13 kl. 09.43.09
Jeg opdatere altid på facebook, når der sker noget her på bloggen. Derudover deler jeg spændende ting, der sker i bolig verdenen, som jeg tænker du kunne have interesse i. Følg med lige her.

INSTAGRAM

Instagram
Jeg elsker Instagram og bruger det stort set hver dag, i hvert fald hvis jeg ikke er proppet med ting og sager i hverdagen. Jeg deler både de ting som sker på bloggen men også en masse andre tinger, derudover viser jeg også nye sager inden de rammer bloggen. Så husk at følge med på @chalottekruse

Og som så mange andre så sælger jeg også ud af mine ting, på min salgsprofil – @chalottessalgsbiks, både genbrugsfund, design sager og tøj. Du kan se nogle af sagerne her og da jeg bare skal have tingene solgt, så de ikke skal pakkes ned i flytterodet, så kan du se priserne på tingene nedenfor. Sociale mediertil salgGlødepære lamper – 75 kr. Ny pris 200 kr.
Lyngby Porcelæn bonnier – 300 kr. Ny pris 499 kr.
Architectmade Bird – 300 kr. Ny pris 499 kr.
Lucie Kaas Spurv – 150 kr. Ny pris 299 kr.
Nomess akryl boks – 30 kr. Ny pris 75 kr.
Sinnerup vase – 40 kr. Ny pris omkring 60 kr.
Fasanfjer – 40 kr.
Lampe skåret ud med laser – 100 kr. har desværre brændemærker på den ene side. Ny pris omkring 400 kr.
Bloomingville fyrfadsstager – 40 kr. – Ny pris omkring 150 kr.
Akryl stager – 40 kr.
Kobberfad – 60 kr. Husker ikke mærke, omkring 100 kr. fra ny.
Vase eller stage fra Søstrene Grene – 20 kr.
Eller tag et smut forbi min salgsprofil – @chalottessalgsbiks

PINTEREST

PinterestPinterest er også en af mine yndlings steder online. Her deler jeg både alle mine egne billeder fra bloggen og finder masser af inspiration til nye indlæg, skole, opgaver og bare generel inspiration. Så husk at følge med og bliv inspireret. Min profil hedder Chalotte Kruse og jeg pinner stort set hver dag, dog mest i hverdagen.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold orden på badeværelset med håndklæder til ham og hende