Uddannet Designteknolog med speciale i Retail Design & Management

Skab et råt look med en murstensvæg

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

MurstensvægMurstensvægRå væg Soveværelse Stue1//2//3//4//5

Godmorgen på sådan en skøn fredag. Jeg har sommerferie nu og det er slet ikke til at fatte, så derfor starter jeg dagen ud med at blogge lidt. I dag vil jeg dele en lille kærlighed med jer. Jeg er virkelig vild med murstensvægge. Synes virkelig at de er super flotte og så giver de sådan en rå og personlig stemning i ens bolig.

Jeg er især vild med det look der bliver skabt, når den rå murstensvæg møder en snort lige hvid væg. Det ser bare super godt ud. Det sidste billede er fra Sonoma Seven, og jeg er virkelig vild med væggen og indretningen hos hende. Det ser virkelig godt ud, med træbjælkerne.

Hvad siger du til det? Var det noget du kunne tænke dig, hjemme hos dig selv? 🙂

Ps. må lige sige at jeg er godt tilfreds med valget i går. Fedt at få den blå regering tilbage! 😀 Er du glad for valget eller ville du heller have beholdt Helle på magten?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Helene

  hejsa – ved du evt. hvad den sorte stol med armlænet hedder?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det gør jeg desværre ikke. Håber du finder den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uddannet Designteknolog med speciale i Retail Design & Management