10 ting du kan lave i weekenden

Skab en hyggelig efterårs stemning med lyskæder

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hold da op hvor er der sket meget med vejret i løbet af de sidste par dage. I fredags var det vildt lækkert vejr, og nu er det ligesom forbi. Man kan virkelig mærke at det er blevet efterår og at vi nok ikke får mere sommer i denne omgang. Det var nu lækkert med en sidste omgang varme, eftersom sommeren her hjemme ikke har været den bedste sommer.

Når men nu når efteråret for alvor at kommet, så kan vi lige så godt tage i mod det. Og hvordan kan man bedre det, end med en masse hygge?

lyskæderSkab en hyggelig efterårs stemning med lyskæderLyskæde//Rullebord

Lyskæder er nemlig fantastiske til at skabe denne hyggelige efterårs agtige stemning. Specielt i de lidt mørke stunder, både om morgenen og om aftenen. Jeg har længe været vild med denne lyskæde fra Ellos. Den er super fin, forholdsvis billig og så skaber den bare sådan en hyggelig stemning. Pt er bordet og lyskæden “udstillet” i soveværelset, hvilket er super hyggeligt, nu når jeg skriver bachelor her hjemme og lige kan bruge 10 min. ekstra i sengen, til at vågne op sammen med det hyggelige lys. Så starter dagen bare godt.

Jeg glæder mig rigtig meget til at få både bordet og lyskæden med ned i det nye hus og finde en plads til det. Planen er lidt at bruge rullebordet i køkkenet, til krydderurter, kogebøger og andre fine sager. Men nu må vi se, måske den kommer et andet sted hen.

Forresten så er der kun 4 dage til vi henter vores lille hundehvalp Alma hjem. Hold op hvor jeg glæder mig. Det bliver så hyggeligt med en lille uldtot trissende rundt efter en. Du kan følge med på hendes Instagram, @alma_the_pom, som hun jo selvfølgelig var nød til at skulle have.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos og indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

3 kommentarer

  • Mega flot lyskæde (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh ja lyskæder og levende lys det kan rigtig skabe en hyggestemning her i efteråret.
    Jeg har samme lyskæde, og jeg er vild med den stemning den skaber og så er den fin at se på 😀

    Mvh. Michelle-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du kan lave i weekenden