DIY: Nyt spire projekt i vindueskarmen - lav dine egne hvidløg

Shop mine sager – Find en masse gode fund fra gemmeren

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Jeg har altid en masse gode og lækre sager, synes jeg i hvert fald selv, til salg over på min shop. Jeg sælger både interiør, nips, tøj, sko, genbrugs- og loppemarkedsfund, mærkevarer og sager du kan købe for en mønt! Udover at der altid er en masse sager på shoppen, så jeg har opdateret den med en masse nye gode fund fra min gemmer, som jeg håber kunne finde en ny ejer. Derudover har jeg sat priserne ned på rigtig mange ting, da jeg bare skal af med tingene og ikke gider at gemme på dem længere.

Masser af interiør og tøj sælgesFind en masse gode fund fra min gemmer

Her er et lille udpluk i hvad jeg sælger derinde. Vil du se flere gode fund til salg, så tag et smut forbi her. Ellers tænkte jeg at du kunne skrive direkte til mig her, hvis du har set noget du kan lide. Her kommer der lige en lille beskrivelse af de ting der ses på billederne. Alle priser er plus porten, dog er jeg til at handle med.

1. Kobber skål fra Søstrene Grene – 10 kr.
2. Kobber fad købt i Xakt (mærke huskes ikke) – 75 kr.
3. Messing ball lampe med patina – 200 kr.
4. Muubs fad – 40 kr.
5. Lille stage købt i Mant i København (mærke huskes ikke) – 20 kr.
6. Erik Bagger vand karaffel, uden brugstegn – 50 kr.
7. Adidas Superstar Racer – 150 kr.
8. H&M top i en lys creme – 30 kr.
9. Samsøe Samsøe T-shirt – 50 kr.
10. H&M top i en fersken neon farve – 20 kr.
11. Ichi top – 40 kr.
12. Karen by Simonsen, brugt meget lidt og i perfekt stand – 200 kr.

Vil du se flere sager og have flere detaljer, så kig forbi shoppen her. Er der noget du er interesseret i, så skriv her eller på min mail chalottekruse@hotmail.com. Alle sagerne kan også findes på min Instagram salgsprofil: @chalottessalgsbiks, hvor jeg løbende sælger ud af mine ting.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Nyt spire projekt i vindueskarmen - lav dine egne hvidløg