Eames Gyngestol

Share some happiness with I LOVE MY TYPE

Til Formland messen i august var jeg ude og besøge I LOVE MY TYPE, for at se deres skønne efterårs nyheder. Kathrine og Thomas, som står bag I LOVE MY TYPE, er de sødeste mennesker og synes at det er super hyggeligt at snakke med dem. Jeg har været så heldig, at få lov til at vise jer nogle af de skønne nyheder, som det lille firma har lavet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCProdukterne her hedder Happiness Package Gold og er en super fin og hygge samling af nogle lækre produkter. I pakken får man to notes bøger, 2 postkort og en happiness booster, som er de 10 kort, med en masse skønne spørgsmål til at booste dit humør.

Jeg er vild med pakken og bruger den selv gladeligt. Personligt synes jeg at pakken ville være super god, som en gave til ens veninder eller familie. Skærmbillede 2014-10-09 kl. 15.53.34Udover de fine notes bøger, så ved I (jer der har fulgt mig i længere tid) nok godt, at de også laver de fedeste plakater. De har også lavet en masse nye plakater, som er super fede! I kan se alle de fine nye produkter på I LOVE MY TYPEs hjemmeside.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eames Gyngestol