Den store sofa guide - find den sofa der passer til dig

Sådan styler du String Pocket i køkkenet

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

køkkennoblessekrydderierroyal copenhagen

String Pocket//Noblesse whiskey glas//Nicolas Vahé//Lotus skåle//Design letters kopper//Royal copenhagen fad

Så blev det tid til at vise jer, min sidste styling af min String Pocket reol. Denne gang er det køkkenet som er i fokus. Se også de andre stylinger af reolen til kontoret og stuen.

Farverne er her holdt i de blålige toner og med lidt pastel farve indover. Igen er jeg rigtig godt tilfreds med stylingen og ville ønske at jeg havde string pocket reolen i køkkenet også. Jeg synes at den hvide reol og den hvide væg, står rigtig godt med både farverne og materialerne, specielt glassene fra Noblesse er virkelig smukke her.

Godt der ikke er længe til min fødselsdag, for ikke at snakke om julen også!

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Åh, hvem der bare kunne forklare det til en mand. Hver gang jeg foreslår, at vi køber en hvid kommode eller en hvid hylde kommer kommentaren “Jamen væggen er jo hvid – så kan man ikke se kommoden/hylden/whatever, når den også er hvid”.

  Der er så meget mænd ikke forstår 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Så er det bare der du gør det! 😀 Indretning er bare kvindens ting, ligesom biler ofte er mandens ting 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store sofa guide - find den sofa der passer til dig