Sådan styler du din String Pocket på kontoret

Sådan styler du din String Pocket i stuen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

string pocketdetaljer planter

Som jeg snakkede om den anden dag, så har jeg stylet min String Pocket i tre forskellige versioner. Sidste gang var det kontoret der var i fokus, denne gang er det stuen. Mit fokus i stuen var planter og metaller, men samtidig skulle stylingen også være enkel og minimalistisk.

Personligt passer den rigtig godt ind til min stil, ligesom stylingen på kontoret også gjorde. Man kan jo så sige, at jeg kun har brugt ting fra mit eget hjem, så det ville da være mærkelig hvis de ikke gjorde. Men nogle gang kan man få lavet nogle kombinationer, som ikke er helt lige så gode, som andre kan være.

Hvad siger I til stylingen? 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan styler du din String Pocket på kontoret