Mit drømme soveværelse

Sådan styler du din String Pocket på kontoret

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

kontor1 pilea tøset

En af de ting her hjemme, som jeg er virkelig vild med er min String Pocket reol. Jeg ville rigtig gerne have et par stykker mere, men desværre er de ret dyre. Når men i hvert fald så har jeg taget forskud på glæden, (da jeg håber/regner med at eje nogle flere engang) jeg har stylet min reol i tre versioner. Den første her, er for kontoret, den næste bliver stuen og den sidste bliver køkkenet.

Udtrykket på reolen i de tre stylinger er meget forskelligt, hvilket er ret sjovt at se. Det viser også lidt om, at jeg er vild med mange forskellige ting/stile. Det ville I også kunne se i de næste indlæg.

Nu tilbage til reolen ovenfor. Jeg har stylet reolen med en lidt tøset vibe, som I nok kan fornemme. Derudover har jeg fundet nogle af de ting, som jeg synes er ret pæne og som er perfekte til et kontor. Tingene står i forvejen på mit kontor nu (på nær min pilea plante, som står i stuen) og jeg er synes at hver og en er helt fantastisk.

Kan I lide min styling til kontoret og har I nogle kommentarer til den? 🙂 Tag også et kig forbi og se hvordan min string pocket reol ser ud til hverdag.

Ps. det er altså helt vildt så meget min pilea plante er vokset, se lige hvor lille den var før.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit drømme soveværelse