Derfor køber jeg ikke kopivarer

Sådan indretter du dig med mørke toner

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Som jeg nævnte i mit første indlæg om bolig trends i 2016, er jeg overbevist om at et af de helt store trends i år bliver indretning med mørke toner. Personligt er jeg vild med denne udvikling i indretningen og skal helt sikkert have skaffet mig noget mørkt interiør og måske endda malet en væg sort eller mørke blå? Det sidste har jeg ikke helt bestemt mig for endnu, da vi bor til leje og det er bare så træls at man laver noget om og man så skal betale ekstra for det, når man flytter ud, fordi det skulle males ekstra.

Men i hvert fald så vil jeg i dette indlæg gå lidt i dybden med hvordan man kan indrette sig med mørke toner, uden rummet kommer til at virke småt og tungt. Så bliv inspireret af denne elegante, luksuriøse og maskuline stil, som har vundet mit hjerte.

Mørke toner 1//2//3

FARVER OG INTERIØR DU SKAL GÅ EFTER

Farverne i denne trend, vil hovedsageligt blive anvendt til vægge og eventuelt loft og gulv, hvis man har modet til det. De farver som vil være omdrejningspunktet er:

– Sort
– Nuancer i mørkegrå
– Nuancer i mørkegrøn
– Nuancer i mørkeblå

Vil man bære trenden helt til dørs og gå all in, skal du derefter fokusere på dit interiør. Har du hvide og lyse møbler, kan det være du skal skifte dem ud eller male dem over. Derudover kan det være en god ide at holde øje med loppemarkederne i løbet af foråret, der kan man ofte få scoret sig nogle gode køb.

– Mørke træsorter
– Mørkt læder, meget gerne med patina
– Mørkt farvet glas
– Dunkle og gerne mystiske billeder
– Glansfuldt mørkt metal (se lampen nedenfor)
– Tekstiler i kraftig tekstur for eksempel velour

Mørk indretning4//5//6

UNDGÅ EN TUNG FØLELSE I RUMMET

Denne trend kan gå hen og skabe nogle vanskeligheder når man skal indrette sig. Da alle de mørke farver og materialer let kan føles tung. Derfor er det ret vigtigt at vælge de rigtige ting og male de rigtige rum/vægge i den rigtige farver.

– Miks de mørke toner med andre trends, som for eksempel planter eller bløde tekstiler.
– Anvend forskellige materialer i rummet, eksempel: træ, tekstiler, metal, marmor, læder osv. Pas dog på med ikke at tilføje alle de forskellige materialer du kan komme i tanke om, da det let kan skabe forvirring.
– Sørg for at der er nok lys i rummet, både det naturlige lys med også det man kan købe sig til.
– Mal eventuelt kun en eller to vægge i en mørk farve. På den måde giver det mulighed for at bruge flere mørke møbler i rummet.
– Lyt til dig selv, hvad føler du passer bedst til dig. Er du ikke helt overbevist om denne trend, men stadig godt kan lide den, skal du nok overveje kun at tage dele fra den.
– Husk kontrasterne. Møbler, vægge og interiør der er lyse/hvide for at skabe en balance og spil i rummet.

 Mørk og dunkel indretning27//8//9

Ved du stadig ikke helt hvordan du skal gribe trenden an, kan du altid finde en masse inspirations billeder på pinterest, ellers handler det bare om at holde øje med forskellige bolig blogs og magasiner.

Er du vild med denne trend? Eller holder du stadig på den minimalistiske lyse stil?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Thomas

  Uh, nogen der kender navnet og mærket på den lille lækre spidse hvide bordlampe nederst til venstre i indlægget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja den er virkelig fin. Den er fra Menu! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor køber jeg ikke kopivarer