Top 10 - Populære planter i 2015

Sådan får du et inspirerende badeværelse

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Det er efterhånden længe siden vi har snakket om badeværelser her på bloggen. Jeg tænkte derfor at jeg ville dele lidt ud af min viden omkring indretningen af badeværelser. Derfor har jeg lavet dette indlæg om – sådan får du et inspirerende badeværelse.

Når man sidder og kigger efter fine badeværelser på nettet, er det altså lidt vildt hvor meget forskel der er på dem. Det er virkelig sjældent de minder om hinaden. Derfor får du her 10 meget forskellige badeværelser, hvor alle er skønne på hver deres måde.

Sådan får du et inspirerende badeværelse
1//2//3//4//5//6//7//8//9//10

1. STORE VINDUER

Badeværelser behøver slet ikke at være kedelige eller almindelige. Man kan sagtens lave et super fedt badeværelse, som andre vil misunde. Jeg er stor fan af de badeværelser der har store vinduer. Se bare på billede 2, 6 og 10. For det første er det jo ret vigtigt at man kan lufte ud, for det andet så er det altid skønt, når man kan få en masse lys ind i rummet og for det tredje, det er jo bare super fedt at kunne føle man er tæt på naturen.

2. FARVER PÅ BADEVÆRELSET

Et badeværelset behøver heller ikke være et sted, hvor man ikke kan bruge farver. Farver kan sagtens inspirere og anvender man dem, som på billede 1, så virker det heller ikke overvældende, da det kun er gulvet der er farvet. Det behøver dog ikke være gulvet du farver, det kan også være en væg eller måske nogle farverige billeder.

3. MØBLER

Det er lidt atypisk at have møbler, som en daybed på badeværelset. Men hvorfor ikke? Hvis det giver mening hos dig og der er plads til det, så go for it! Derudover giver det også mulighed for at kunne lægge sit tøj i mens man er i bad eller at man kan sidde ned mens man børster tænder. Se eksempel på billede 2 og 5.

4. KUNST & NIPS

Du kan sagtens bringe kunst andet interiør ind på badeværelset. Det giver en personlig stemning og gør badeværelset lidt mere hyggeligt. Derudover kan det også få en til at føles, som om man er i en udstilling. Se bare på billede 6, hvor vindueskarmen er fyldt med hvidt keramik.

5. KLAR TIL GÆSTER

Får du tit gæster og nyder det? Hvorfor så ikke have dit badeværelse klar til gæster hele tiden? Se for eksempel på billede 3, 4 og 7. Her er håndklæderne klar til at tage imod gæsterne hele tiden. Ikke nok med at det er praktisk, så ser det også super fint ud, at der er så mange rene håndklæder samlet på et sted.

6. TAG NATUREN MED IND

Naturen og dens planter hører ikke kun til i stuen. De kan også sagtens bruges på badeværelset. På billede 3 og 5, har man taget planter med ind på badeværelset. Det giver et godt afbræk både i farverne og stemningen og så er de med til at forbedre indeklimaet. Derudover er der på stort set alle billederne elementer af træ, som også fungerer rigtig godt på et badeværelse, i hvert fald i forhold til farven og strukturen. Med tiden skal jeg ikke kunne sige om man vil kunne se på dem, at de befinder sig i et rum med fugt.

7. FOR NY DET GAMLE

Selvom det ikke er os alle, der har så skønne badeværelser som disse. Så kan man sagtens gøre dem fine. Badeværelset på billede 9, er hovedsageligt taget med, for at vise dig, at et gammelt badeværelse sagtens kan gøres i stand og se vildt godt ud. Her er der bare tilføjet nye håndklæder, kurve, afsætnings plads på badekaret og nogle lækre pleje produkter. Så nemt kan det gøres.

Har du nogle produkter i smuk emballage, så stil dem sammen som et stilleben, det giver et rigtigt fint udtryk og så kigger man måske mere på den fine opstilling end dit gamle badeværelse.

Kan du bruge mine tips? Eller er du stadig på herrens mark, så skriv endelig til mig.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Betina

  Hej

  Dejlige inspirerende indlæg du laver, har du inspiration til meget små badeværelser?😃 Kh Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Bettina
   Tusind tak. Jeg har før vist små badeværelser, men det er mest sammen med andre og større badeværelser, så ikke et indlæg der er direkte dedikeret til de små badeværelser, så det skriver jeg på listen og laver et med dette i den nærmeste fremtid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 - Populære planter i 2015