32 kvadratmeters skønhed

Rå nyheder fra Søstrene Grene

søstrene grene nyhederI går opdagede jeg disse lækre nyheder hos Søstrene Grene og jeg er vilde med dem. Produkterne kommer i butikkerne fra den 6. marts, og mon ikke om der bliver kø når dørene åbnes? Det kunne jeg i hvert fald godt forestille mig. Personligt synes jeg at pendlerne, kurvene og de rå urtepotter er for fine, og alle sammen nogle jeg godt kunne overveje at købe. Og nu hvor jeg ikke længere har forbud imod shopping, så må jeg jo godt købe lidt.

I går var Mads og jeg faktisk en tur i ikea, og mon ikke I kommer til at se nogle af de ting jeg fik købt, senere her på bloggen. Jeg kunne næsten ikke forestille mig andet. 😉

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

32 kvadratmeters skønhed