SS16 nyheder fra 3 fantastiske bolig brands

Print selv: OPRYDNINGSGUIDE – En frisk start

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Januar er lig med en frisk start, et nyt år man skal have det bedste ud af. Selvom at den friske start på året allerede føles som old news, så tænkte jeg at det var på sin plads men en lille guide, som jeg før har delt her på bloggen med jer.

REPOST

Kender I ikke det med, at man ved ikke helt, hvad man skal smide ud, gemme eller sælge? Sådan har jeg det nogle gange, og da jeg ofte rydder ud i mine bolig sager for enten af smide ud eller sælge, tænkte jeg at det ville være passende med en guide, der kan fortælle os om vi skal beholde det, smide det ud eller sælge det.

Oprydningsguide

Så derfor har jeg haft gang i det kreative gen og lavet en oprydningsguide til hvordan du kan rydde op i dit interiør og hvad der ellers hører til. Jeg synes selv at den blev så fin, så nu står den på min String Pocket reol her hjemme. Jeg håber også I kunne have lyst til at printe den ud og hænge den op.

Print selv

Guiden har fire forskellige udfald. 1. udfald: beholde den påtænkte ting, 2. udfald: behold tingen indtil videre, og prøv så denne guide igen om noget tid, for at se om udfaldet ændre sig. Står den påtænkte ting i flere måneder uden den er i brug eller du er utilfreds med den, vil jeg anbefalde at du skal skaffe dig af med den.

3. udfald: sælg den påtænkte ting, det kan du faktisk tjene en del penge på, som du så kan bruge til køb af nye sager. 4 udfald: er at du skal smide det ud eller, min yndlings, give det til genbrug. ALT kan genbruges, så hvorfor ikke donere det til dem, i stedet for at lade det gå til spilde.

How to clear out your interior

Selvom guiden er beregnet til interiør, kan den sagtens anvendes på alt muligt andet. Jeg elsker når jeg har fået ryddet ud i mine sager, så jeg kun har det der står fremme, og ikke n masse i skabene. For det første har vi ikke plads til opbevaring af en masse nips ting, og for det andet så tror jeg bare, at jeg ville glemme, jeg havde dem. Så for mig fungere denne metode rigtig godt.

Du kan downloade pdf filen til guiden lige her: How to clear out your interior. Og del det endelige med mig, hvis du kan bruge guiden og hvis du hænger den op i dit hjem, som en reminder på at holde orden på alle dit interiør.

Divider nuværende

ENGLISH:
I regularly clear out in my interior, simple because we do not have the space for it, but also because I think I will forget that I have it. It keeps my mind clam and my home pretty. So I have made this guide, in the hope of it will do wonders for you guys.

You basically have to follow the arrows and then you will find out if you should keep it, keep it BUT try again in some time, sell it or give it to a thrift shop/toss it. As simple as that!

I have printed it out, because it ended up pretty great, and I hope you will too. You can downloade the pdf file right here: How to clear out your interior. And please share it with me if you hang it up in your home or you find it useful. That would make me happy.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SS16 nyheder fra 3 fantastiske bolig brands