2. søndag i advent give away - gavekort på 500 kr. til Indeliv

PRINT SELV: GRATIS TIL OG FRA MÆRKER TIL JER

I løbet af de sidste par dage, har jeg arbejdet på at lave til og fra mærker, så jeg var fri for at skulle ud og købe nogle. Derudover skulle I da også have muligheden for at få disse til og fra mærker helt og aldeles gratis.

Til og fra mærker– Download filerne er i slutningen af indlægget –

Jeg synes selv at de er blevet super gode og så er det bare så fine på alle de julegaver, jeg har købt indtil videre. Der er 4 forskellige slags, nogle helt almindelige, nogle med søde tekster og figure, og nogle med en masse forskelligt print. Så der er lidt for enhver smag. Jeg her egentligt kun brugt 3 af dem, da jeg godt kan lide at der sker noget på dem, så har ikke printet de almindelige ud. Men derfor kan I da ikke snydes for at kunne bruge dem.

Print selv

Mine favoritter er dem med teksten på, hvorimod Mads er mest til dem med print, hvilket jeg slet ikke havde regnet med. Sådan kan de kære mænd jo overraske engang i mellem. Her hjemme har jeg printet ud, så vi har til alle de gaver vi skal pakke ind i år og måske endda nogle til næste år også.

Julegaver Lucky you Gratis

Hvad synes I om dem? Er de ikke for søde? Jeg er overbevidst om, at det er dem jeg skal bruge de næste par år, medmindre jeg laver nogle nye næste år. Det ved man jo aldrig.

Når men i hvert fald, så skal I have muligheden for at bruge dem i år. Det kan være en rigtig god ide, at skaffe noget lidt tykkere og i en bedre kvalitet end alm. printer papir, det giver et meget bedre resultat.

Download til og fra mærkerne her:
1. Almindelige
2 & 3. Figure og tekst
4. Med print

DEL BILLEDERNE MED MIG

Jeg håber I kan bruge til og fra mærkerne, og så tænkte jeg det kunne være super sjovt, hvis I ville dele billeder med mig, hvis I bruger dem. Brug #livingbyckkjul på Instagram. Det kunne være de billeder I deler kom på bloggen.

Gave til jer

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

9 kommentarer

 • De er søde, dem vil jeg benytte mig af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det er jeg glad for! 🙂 Del det endelig på Instagram, hvis du har lyst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de søde og virkelig fine. Dem skulle jeg have benyttet mig af, men er desværre færdig med julegaverne! 🙂

  God aften!
  wwww.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Dejligt du kan lide dem 🙂 Øv hvor ærgeligt, så har du dem til næste år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine. Super sejt lavet! Skal lige vurdere, om jeg får adgang til en printer inden jul, men hvis det kan lade sig gøre, så skal de da helt sikkert i brug! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Lisbeth! 🙂 Du skal da helt sikkert have adgang til en printer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor er de fine! Desværre er jeg allerede færdig med mine julegaver og er nu også ganske godt tilfreds med mine til og fra kort, som jeg skar ud i læder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig virkelig fine 😉

  http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. søndag i advent give away - gavekort på 500 kr. til Indeliv