DIY - 7 ideer til dine nytårsdrinks

Personlige plakater og lidt fra vores stue

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Så er vi efterhånden nogle dage inde i 2017, hvilket i og for sig er rigtig skønt. Vi her hjemme har haft en god start på året, som startede med et brag af en nytårsfest. Dertil havde vi også en skøn jul og nu er vi klar til nye udfordringer, jeg er i hvert fald. Som I ved så er jeg færdig uddannet og skal nu have fundet mig et arbejde. Jeg leder med lys og lygte og har faktisk allerede været til en samtale lige i dag. Så nu må vi se hvad det nye år bringer.

I mens jeg skrev min bachelor, lykkedes os det faktisk at blive mere eller mindre færdig med at indrette vores nye hus. Det var vildt lækkert, for jeg kan virkelig ikke overskue at bo i kasser og at tingene ikke har fået en plads endnu. Der er selvfølgelig altid nogle ting, der vil rykke rundt et par gange, men ellers er vi færdige. En fantastisk følelse.

Billeder fra vores stueDet sidste vi fik sat op, var denne bestå kommode fra Ikea. Jeg er vild med den, enkel, billig og fin. Dertil er der plads til masser af opbevaring og nips oven på. Så jeg skal helt sikkert have afskaffet mig flere lækre sager i 2017. Specielt når man ikke længere skal leve på SU og forhåbentligt heller ikke dagpenge ret længe. Personlige plakaterInden jeg blev færdig på skolen, printede jeg nogle personlige plakater ud. Billederne er nogle jeg selv har taget og nogle af mine yndlings billeder. Skolen har en plotter som vi selv kan bruge, og som kan printe billeder og plakater ud ret så billigt og i en lækker kvalitet. Så det skulle selvfølgelig lige udnyttes. Nu ærger jeg mig bare over jeg ikke kom i gang med det noget før. For jeg havde kun 5 min. til at finde disse billeder, så hvis jeg havde været i bedre tid, havde jeg sikkert fundet nogle flere eller taget flere billeder til formålet. Men i hvert fald så er jeg vildt glade for dem, synes de er så smukke selvom de er ret feminine. Så nu må vi se hvor længe de bliver hængende der. Feminine tonerEt personligt hjemDet store billede og det øverste billede er fra vores ferie til Borneo i sommers og billedet med roserne er fra denne styling her til bloggen.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - 7 ideer til dine nytårsdrinks