8 elgante spejle

På forsiden af Bolig Magasinets hjemmeside – Mit livs fund

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Det er altså lidt vildt, sådan at være med i en artikel på Bolig Magasinet hjemmeside, og så er den endda kommet på deres forside, lige i dag i hvert fald. Jeg blev spurgt i torsdags om jeg ville medvirke i et indlæg, som omhandlede mit livs fund. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. I kan læse artikelen lige her.Mit livs fund

Som I også kan læse i indlægget er mit livs fund indtil videre et musselmalet halvblonde sæt fra Royal Copenhagen, sættet består af to dessert tallerkener, to kaffekopper og to underkopper. Det hele fik jeg til 300 kr. Så det var egentligt et ret godt kup. Jeg håber I lige vil smutte ind forbi Bolig Magasinet og læse indlægget, det er ikke så langt. Indlægget er skrevet af Rasmus Warnke Nørregaard, som er ejer af Everclassic, måske kender i ham fra tv programmet Sæt pris på dit hjem. Det var også ham som spurgte mig, om jeg ville være med.

Jeg håber I alle har haft en rigtig dejlig søndag, og kommer til at nyde resten af dagen. 🙂

mit livs fundImage og styling: Chalotte K. Kruse

mig og rcImage: Kevin Pedersen

Husk at deltage i konkurrencen om at vinde noget virkelig fint påske pynt. Vinderen bliver fundet i næste uge engang. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 elgante spejle