GØR DET SELV PROJEKTER FRA MAKAKU EVENT

PÅ BESØG I ELLOS SHOWROOM

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

En af de ting jeg gerne ville nå imens jeg var i København sidste weekend, var at besøge Ellos showroom. De har nemlig åben hver fredag og lørdag, for dem som skulle have lyst til at komme ind og se det. Så det gjorde Amy og jeg selvfølgelig.

De har et superfint showroom, indrettet af Uffe Buchard. Stemningen er vildt hyggelig og så er det fedt at der sker noget mere end bare den almindelige minimalistiske stil, som vi egentligt også er ved at have lagt bag os. Showroomet består af 3 rum, med hver deres stil, hvor min favorit er det midterste hvor sengen befinder sig. I alle tre rum er der knald på farver, materialer og mønstre, samtidig med at de har et fint sammenhængende udtryk i hvert rum.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links. 

ShowroomKøbenhavnEllos ShowroomEllosEkstravagant luksusUffe Buchheart

Jeg er vild med farverne og de fine sammensætninger, specielt i rummet med sengen. Det er så lækkert og minder mig lidt om en sommerferie på et lækkert hotel. Og apropos sommerferie, ej hvor må der godt komme noget sol og varme nu. Bare tanken om at de snakker om sne igen gør mig lidt depri.

Kunne du tænke dig at besøge showrooment, så befinder de sig på Kronprinsensgade 13 og har åben hver fredag, fra 12-18 og lørdag fra 12-16.

Alle de lækre ting, som du ser billederne, finder du selvfølgelig inden på deres webshop.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Vincent

  Hvilke træer er det på både første og sidste billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Vincent
   De hedder Ficus Elastica. Virkelig fine planter som er lette at holde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej, er jeres showroom åbent i morgen lørdag fra 12-16? Bh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GØR DET SELV PROJEKTER FRA MAKAKU EVENT